2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه لطفا درمورد شخصیت منم بگی؟؟؟

باز هم تاکید میکنم مطمئا نیستم

کسی هستی که زود رنجه سعی میکنی خودت رو خیلی قوی و استوار نشون بدی ولی خوب تو ذاتت نیست نمیگم شل و آبکی هستی اما نسبت به محیط اطرافت و اخلاق اطرافیان حساسیت نشون میدی دنبال آرامشی و به خاطر همین موضوعات حتی با زود رنج بودنت کسایی هستن که باهات دوستن و دوستای خوبی هم هستن

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
ممنون دوست عزیز    

خواهش عزیز دل

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
باز هم تاکید میکنم مطمئا نیستم کسی هستی که زود رنجه سعی میکنی خودت رو خیلی قوی و استوار نشون بدی ول ...

مرسی گلم 🌷🌷🌷🌷

حالا میشه لطفا بگی من کی ازدواج میکنم؟؟؟

دوستم کی ازدواج میکنه؟؟؟؟

امسال واسم خواستگار میاد چ ماهی؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
باز هم تاکید میکنم مطمئا نیستم کسی هستی که زود رنجه سعی میکنی خودت رو خیلی قوی و استوار نشون بدی ول ...

چطور بود؟

چطور بود؟

درسته عزیزم عالی بود تورو خدا سوالای دیگ هم جواب میدی 

میشه درخواستمو قبول کنی  چنتا سوال شخصی دارم تورو خدا بعد لغو دوستی بزن خواستی؟؟؟؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
مرسی گلم  حالا میشه لطفا بگی من کی ازدواج میکنم؟؟؟ دوستم کی ازدواج میکنه؟؟؟؟ امسال واسم خواس ...

دیگه سخت شد 

اینو دیگه نمیتونم با قطعیت جواب بدم اما احساس میکنم دوستت تا دو سه سال آینده با کسی ازدواج میکنه که واقعا از ته دل دوستش داره و بهش عشق میورزه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز