2777
2789
چطور بود؟

عزیزم میشه جواب منم بدی

راجب منم حستو بگو

دو تا سوالم دارم یکی نتیجه شکایتم مثبته یا منفی ؟

یکی هم راجب ازدواجم بگو

تروخدا جواب بده برات صلوات میفرستم

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب زودیا

جنسیت نی نی من چیه عزیزممم؟

بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍‌‌ عاشقتم عشق کوچولوو منننن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فكر ميكنه خانم خوبيه و تو بعضي مواقع الكي بهش گير ميدي و بدش رو ميگي ي كم حسادت زنانه داري البته نم ...

تااینجا درست گفتی عزیزم،شوهرم فکر میکنه من حساسم روش

حالا حس جاریم به منو زندگیم و شوهرم چیه

فکر میکنه چجور ادمیم من؟

فكر ميكنه خانم خوبيه و تو بعضي مواقع الكي بهش گير ميدي و بدش رو ميگي ي كم حسادت زنانه داري البته نم ...

عریزم شمام هستی ؟ برای منو بگو طرف هنوز به من فکر میکنه ؟ حسی داره ؟ آخر هفته میبینمش ؟

خب عاطی جون بگو ببینم تو این تاپیک الان چند نفر حس ششم هستن؟؟

من واس ادمایی ک ببینمشون از نزدیک حس ششمم واقن درس درمیاد

اینجا هم اسی گف حستوتو بگید و هرجی گفتم درس دراومد بقیع دوستان هم گفتن عب ندارع حستو بگو راجب سوالمون

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
دختر مهربون و صبور و خوش خندع ای هستی؟؟ عطر خاصی میزنی همیشع؟؟

صبور زیاد نه ولی همه میگن خوش قلبی و خوش خنده 

اره عزیزم یه مدت همش ورساچ صورتی میزدم البته الان تموم شده😁باید بگیرم باز خیلی بوشو دوست دارم