2777
2789
خيلي قبولت داره و رفتارت رو زير نظر داره ولي به روي خودش نمياره دوس داره برات كلاس بزاره و خيلي زود ...

یه خانمه

منو دوست داره به نظرت؟

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته میخوام بدونم شوهرم فکر میکنه جاریم چجور ادمیه؟

فكر ميكنه خانم خوبيه و تو بعضي مواقع الكي بهش گير ميدي و بدش رو ميگي ي كم حسادت زنانه داري

البته نميدونم درست گفتم يا نه حسم اينو ميگه

😍😍😍😍زمانشم حست میگه عزیزم؟؟

دختر مهربون و صبور و خوش خندع ای هستی؟؟

عطر خاصی میزنی همیشع؟؟

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 

واقعا حست اگر قویه بگو الان جنسیت  تودلیم چیه بعد بچه دومم چیه 

خدایافندوق تودلیموبخودت سپردم مواظبش باش😘عشقا میشه واسه سلامتی دخترم ی صلوات بفرستین ممنون میشم
ممنون گلم وزحمت کشیدی که جواب سوالات من و دوستان دادید. شبتون بخیر. 

شبتون پرستاره باشه خانم گلای عزیزم

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
2790
2778
2791
2779
2792