2777
2789
منم عزیزم وقتی طرف ببینم حسم قويه درجا حدس میزنم...متوجه نشدم عزیزم حسمو راجب سوالت بگم؟؟

ارع گلم

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
جنسیت نی نی من چیه عزیزم یازده هفته باردارم

دختر

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من وضع مالىم بزودى خوب مىشع

ارع

خرج اضافه نکن 

گلم منو چراااا جواب نمی دی💔 میشه بگی من کی ازدواج می کنم؟ چه طور ادمی هست؟؟

به زودي ازدواج ميكني  احتمالا همين امسال

وضع ماليش خوبه اخلاقش خوبه تحصيلاتش در حد ديپلم با قيافه معمولي

البته دقيق نميدونما حدس زدم

سوال مهمه روبپرس اگه دوست داشتی! چون نیازی به تاییدو ثابت کردن خودم به کسی ندارم😊

عزیزم میشه راجب منم حستو بگی

دو تا سوالم دارم یکی نتیجه شکایتم مثبته یا منفی ؟

یکی هم راجب ازدواجم بگو

تروخدا جواب بده برات صلوات میفرستم

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم
ممنون عزیزم دست گلت دردنکنه😍میشه بگی چجوری یا کجا با همسر اینده ام آشنا میشم؟؟💚

چرا حسم میگ مجازی😐😐😐🥺🥺😂

به زودي ازدواج ميكني  احتمالا همين امسال وضع ماليش خوبه اخلاقش خوبه تحصيلاتش در حد ديپلم با قي ...

لطفا برای منم بگو  ،زمان ازدواجم ، طرف چه جور ادمیه؟ ویژگی های خودم بگو 

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
چرا حسم میگ مجازی😐😐😐🥺🥺😂

😂😂😂اخه من اصلا فکرنکنم تو مجازی به کسی اعتماد پیدا کنم یعنی اصلا جواب کسی رو نمیدم فقطم اینستا دارم که اونم خصوصیه😂😂بازم هر چی خدا بخواد دیگه 

ممنونم عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792