2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529243 بازدید | 68299 پست
ساناز 😳تو هم رفتی که 

😂😂😂ولی ناظر هست😂😂😂

ساناز میخواست فقط اول بشه که شد😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
خانومها فردا تولد پدرشوهرمه مادر شوهرم از من خواسته کیک بپزم بخاطر کرونا ک نمیتونن از بیرون سفارش بد ...

عزیزم من همیشه کیک اسفنجی درست مکینم.

تو گوگل بزن.کیک اسفنجی آشپزخانه کوچک من.دستوراتش عالیه

خامه هم خامه قنادی بگیر.

یا میتونی گاناش درست کنی.تزیینش کنی.بدون خامه.

یا کیک شیفون یا کیک ساده با پودر  کیک یا یه دستور کیک ساده درست کن و با گاناش تزیین کن.

تو گوگل سرچ کن تزیین ساده با گاناش.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای چه رنگایی رو میکنی نامرد 💚💚💚💚💚💚💚💚

سلام آلاهیدا امتحان کن من از سبز خوشم اومده شاید بعد از این با سبز بنویسم💚💚💚💚💚💚💚💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تو چه لیست بلند بالایی برا تگ داری

اره😅😂😂

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
بنظر من مشکل از اونجایی بوده که ناهار نخوردی منم هر وقت یه وعده ام رو حذف کنم همین اتفاق برام میوفته ...

اره دقیقن هر وقت وعده رو حذف کردم بعدش گند زدم😑😑

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

🤗🤗🤗🤗🤗سلام خانوم گلای تاپیک🤗🤗🤗🤗🤗

🥳🥳آخرین فست پاییزیتون به خیر🥳🥳

🤓   یه روز خوب از راه نمیرسه،یه روز خوب رو باید بسازی🤔

پَ بریم که یکشنبه خوبمون رو بسازیم.

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

سلام 😊 صبحتون بخیر ☕️☔️

زيباترين صبح دنيا در چشم آدم‌هايى طلوع می‌كند كه دست اميد را می‌گيرند و پا به پاى تلاش و مهربانى، هدف‌هايشان را دنبال می‌كنند...💛✨

خدایا_شکرت#   🌻

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
😂😂😂 وای یعنی صبح سمیه و الهه بیان😂😂😂 @بامدادخمار     @سمیه1396    

😑😑🔫🔫🔫🔫🔫🔫 تا انتقام نگیرم ارام نمیگیگیرم 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@sepiiiiiideh     @دیانا24     @سمیه1396     @بامدادخمار & ...

😘😘♥️😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دوستان صبحتون بخیر چالش جدید شروع نشده

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
۳۳۳۳ ۴تا  ۳ داره  سمیه خانم تاج داره  الهه خانم خواب داره  @سمیه1396   ...

خوابم کجا بود نن جون 

الهه کلی کار داره بچه ی بی خواب داره 😫

سلام دوستان صبحتون بخیر چالش جدید شروع نشده

سلام عزیزم نه اول دی ماه 

الهه بیاد با تفنگ اش کشتمون، @بامدادخمار    

😂😂😂 نه بابا من شوخی کردم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792