2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525780 بازدید | 68299 پست
@آسنات99   سلام سرگروه جونم وزن شروع 73 وزن هفته قبل 65.7 وزن امروز 65

سلام سلام خوشگلم کاهش وسبزشدنت  خیلی مبارکککککه👏👏👏🎊🎊🎇🎉🎉🎇🎇💃💃💃💃💃💃💃💃موفق باشی💪💪🌼🌼🌼🌼🌼🌼

عالی.هستی#     الهه جونم دختربااراده آوردم برات😍 @زیتونپرورده  

آفرین عزیزم وزن هفته قبل ۸۲  وزن این هفته۸۱/۵۰۰

نیم کیلو ایول👏👏👏👏💪💪💪💪💪

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوتا بچه دوساله دارم نمیتونم پیاده روی برم

تو‌خونه برو یکربع نیم ساعت کافیه حرکت دیگه برو برای پا پروانه هم‌خوبه

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بخاطر طناب چون طناب زیاد میزدم. اصلا چربی نیست ماهیچه است. 

نه عزیزم لاغر بشی درست میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@آسنات99     سلام سرگروه عزيزم خسته نباشي گلم حالت چطوره خوبي؟ وزن ٩٩/٩/٢ وزن اولیه & ...

سلام خوشگل من خیلی عالی کم کردی آهسته بوده ولی خیلی اراده داری که رژیمت  رهاش نکردی مطمئنم تاهدفت ادامه میدی چیزی نمونده موفق باشی😍😍😍😘😘😘💪💪💪

مرسی الهه جون از جوابت و وقتی که میگذاری ببخشید یبوست که یار همیشگیه منه از نظر سایز ، دور سینه و ...

قربونت عزیزم 

یبوست خیلی تاثیر داره سعی کن کمش کنی 

سایزت اگه کم شده احتمالا وزنت کاذبه 

اینهفته کاملا رعایت کن ولی مدل ورزشتو تغییر بده اول قدرتی برو بعد هوازی تا ببینیم هفته بعد چجوری میشی 

این را هم اضافه کنم من هرروز ، ۲ تا بستنی میخوردم چای شیرینم ترک نمیشد اصلا ، خوراکی و ... هم در حد ...

افرین خیلی خوبه 

دوتا بستنی اشکال نداره 

سلام من امروز این پستا دیدم و عضو شدم  کی میتونم ب گروهتون ملحق بشم

سلام عزیزم امضامو بخون ❤️