2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
😁😁 فدا مدای سرگروه😎🍭 آبنبات موخای؟😎🍭 نه نخوا خودمم نمیخوام انداختم دور😱😁

خدا نکنه خیشکلم🤩😘🐥

تکرار کن چی گفتی؟؟؟👺😈😈

کو دستاتو ببینم جیباتم ببینم زبونتم بده بیرون 🧐🧐🧐🧐

به حکمتش دل بسپار 🌿

@آسنات99  

سر گروه جانم

حالم خوب نبود

قفسه سینه م درد میکرد با ترس کرونا رفتم دکتر گفت نه ریه هات نیست،'توارقلبم دادم گفت قلبت هم خوبه،احتمالا از معده ت هست

داروهای معده رو خوردم بهترم،الات خوبم،فعلا رها کردم رژیم رو

ممنون که تا اینحا کنارم بودی

ببخش منو

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاهر ندارم  مامانمم مریضه نمیتونه زیاد ایشالا یه دوقلو بزووودی زووود بیاد شیکمت🤗😋

عشق جان برا منم دعا کن.دوقلووو دوج دالم ...😍😍😍

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
مرررسی مهربون جانم😘🥰😍 ایشالا بیشتر میشه آره مقاومت بدنشون خیلی کمه سوپ میخورن ولی انگار میخان ...

وقت دندونشون هم هست

خدا حفظشون کنه 🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

همون یه ذره سوپی هم که میخورن توش یه کوچوووولو شلغم بنداز که مقاومشون کنه

آخ خووداااااا. دلم نی نی خوااااست 😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
مرسی فداتشم آره دیگه😘😘😘😘😂 چرا مریض بودی عزیزم خدایی نکرده کرونا گرفتی؟ پری هم شده قوز بالایه ...

خدا نکنه عزیزم😘😘😘😘😘

نه کرونا نبود خدا رو شکر،،،سرماخوردگی بود🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

این ماه هم فندق دار نشدم🥴🥴🥴☹️☹️☹️☹️😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

سلام الهه جون 

گزارش اين هفته

وزن اوليه ٧٤

وزن هفته قبل ٦٩/٢٠٠

وزن اين هفته 🎈

وزن هدف ٥٥

@بامدادخمار  

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛

@زیتونپرورده  

سلام سرگروه جانم روزت بخیر💖

وزن هفته پیش.                 وزن این هفته.              وزن هدف

۵۵/400.                            ۵۵/500                         ۵۴:

عزیزم اینهفته اصلارعایت نکردم و ولع خوردن داشتم یکم منو نصیحت کن بتونم ۲ کیلو دیگه کم کنم😢

مرررسی مهربون جانم😘🥰😍 ایشالا بیشتر میشه آره مقاومت بدنشون خیلی کمه سوپ میخورن ولی انگار میخان ...

گلم پودر بادام رو تو شیرشون بریز یا فرنی کن بده بخورن.فرنی با خرما و موز هم خوبه.چیزای پوره و کاملا ابکی بده بخورن .از دندونه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

@آسنات99  

سلام سرگروه عزيزم خسته نباشي گلم حالت چطوره خوبي؟

وزن ٩٩/٩/٢

وزن اولیه       وزن هفته پیش    وزن الان        وزن هدف 

٦٨                  ٥٧                    🎈                 ٥٠

از امروز تصميم گرفتم ديگه زير آبي نرم 😁و كالري هام رو درست حساب كنم ١٠٨٠ تا و تمام تلاشم رو بكنم تا زودتر به هدفم برسم از تو سرگروه خوبم و @بامداد_خمار  عزیزم خیلی ممنونم که تا اینجا حامی و پشتیبانم بودید الان از روزی که شروع کردم یک سال میگذره درسته خیلی کند پیش رفتم ولی رو به جلو بودم ممنونم ازتون یه دنیا 😘😘😘😘🥰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
به به چه خانم قانع و کم توقعی ... نه چک زدیم نه چونه ،سرگروه اومد تو خونه😍😍😍👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹💃💃 ...

من فقط صداقت و پاکی ملاکمه جانم😎😎😂😂😂

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام ممنون عزیزدلم صبحت بخیروشادی😘کاهشتت مبارککک وپایداررررعالی بودی 💃💃💃💃💃💃💃🎉🎆🎆🎇🎇🎊🎊🎊 ...

خیلی گلی واقعا از تک تکتون ممنونم بهم انگیزه دادید از ته دلم می خواد به آرزوهای کوچک و بزرگتون برسید همگی بلند بگید الهیییییی امین

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
خدا نکنه عزیزم😘😘😘😘😘 نه کرونا نبود خدا رو شکر،،،سرماخوردگی بود🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 این ماه هم ...

انشالله یهوویی بفهمی بجا فندق صاحب یه جین گردو شدی خودت خبر نداشتی 💋💋💋😍😍😍🌹🌹🌹

جوووون تو چادری هستی 😍😍😍😍 فدای پوششت فقط اون دونه دونه وزن کردنت 😂😂😂😂😂

لاغر شم برگردم به تیپ قبلم😂😂😂😂

اره اصن وضی فک کن 😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

خیلی باحالی ... عاشقتما😅😅

من بیشتر😂😂😂😂😂😂

اونم فک کن با چه درد سری گذاشتن وارد محوطه شم😂😂😂

گفتم قصد دارم باردار شم جدا اینکه منشی ورودی مرد بود😂😂😂😂😂😂

دروغ نگفتم ولی😑😑😑😑😅😅😅😅

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉