2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست

@صدف_20  

@بامدادخمار  

عزیز من فقط ۸۰۰ گرم کم کردم 

شدم ۷۶ کیلو 🤕

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آسنات99  

@سمیه1396  

@taniya1400  

@زیتونپرورده  

@شب_بیدارم  

سلام عشقاااااااااااااااااا 🤩🤩🤩🤩🤩🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

وزن شروع.       وزن هفته قبل.      وزن الان.        هدف

۷۴/۵۰۰                ۵۴/۳۰۰             ۵۴/۲۰۰🎈        ۵۴

بازم ب هدف نرسیدم😂 این هفته ذره المثقالی ورزش نداشتم مریض بودم فقط زیر پتو.....کالریمم تق و لق بود.....امروز صبح هم پری اومد

سمیه هنوز زنبیل پیشته جامو گرفتی؟🤣🤣🤣🤣

به حکمتش دل بسپار 🌿
من بیشتر😂😂😂😂😂😂 اونم فک کن با چه درد سری گذاشتم وارد محوطه شم😂😂😂 گفتم قصد دارم باردار شم ج ...

😁😁😁😁 از قدیم گفتن خوشگلی دردسر داره... اینم دردسر لاغر و خوش اندام شدنه👏👏👏👏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام گلم.خوبی... من تا اخر هفته خوب بودم ولی دو روز اخرش کلا مهمون بودم و خیلی راضی نیستم .الانم شر ...

بازم خیلی خوبه

منم سه روز مهمون کنگر بخورن لنگر بندازن داشتم نشد خوب رعایت کنم

حالا این هفته ببینم چی میشه

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
انشالله یهوویی بفهمی بجا فندق صاحب یه جین گردو شدی خودت خبر نداشتی 💋💋💋😍😍😍🌹🌹🌹

یعنی میشه؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

دلم خوش شد یه روز عقب انداختم اما پری شدم🥴🥴🥴

ممنونم عزیزم ❤😘 ایشالا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
من همیشه گزارش روز‌قبل رو‌میگم😬

باشه گلم عصبانی نشو 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
بازم خیلی خوبه منم سه روز مهمون کنگر بخورن لنگر بندازن داشتم نشد خوب رعایت کنم حالا این هفته ببینم ...

اره گلم .انشالله ... باید با بدن راه بیای ... هرچقدرم کم کردی خداروشکر با سلامتی بوده و خدا نکرده از اثر مریضی کم نشده.

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
نه 😱😱😱😱😱🤯🤯🤯🤯🤯 نگو ب گوش شوهرم و مامانم میرسه میان نیست و نابودم میکنن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کارت به اونا نمیکشه

بچه های همینجا حسابتو میرسن 🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی عالی شدی عزیزم

همینو حفظ کن و کیفشو ببر خوشگل خانووووم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
خدا نکنه خیشکلم🤩😘🐥 تکرار کن چی گفتی؟؟؟👺😈😈 کو دستاتو ببینم جیباتم ببینم زبونتم بده بیرون 🧐🧐 ...

😂😂😂 آآآآ این از دهنم

اینم از دستام✋✋ پاک پاک😂

جیب ندارم🤕😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
کارت به اونا نمیکشه بچه های همینجا حسابتو میرسن 🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی عالی شدی عزیزم همینو حفظ کن و ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باوشه من ک بچه خوبیم دیگه لاغر نمیشم😋😋

فدات بشم عزیزم😘❤😘❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
@آسنات99     سر گروه جانم حالم خوب نبود قفسه سینه م درد میکرد با ترس کرونا رفتم ...

عزیز اگر بالای معدتون میسوزه درد میکنه قلبتونم درد میکنه میزه به کتفتون 

اکو قلب بگیرید خدایی نکرده امبولی ریوی نباشه که اگر این باشه خیلی خطرناک دکترتون اصلا متوجه نمیشه دور از جونتون بهش میگن مرگ خاموش یهو نفس میگیره

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

یعنی میشه؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 دلم خوش شد یه روز عقب انداختم اما پری شدم🥴🥴🥴 ممنونم عزیزم ❤😘 ایشا ...

چند سال قبل همسرم یه همکار داشت خانمش ده سال بود بچه دار نمیشد.یهویی دلش درد گرفته بود رفتن دکتر گفته سه ماهه حاملس!!!!

الانم دخترشون چهار پنج سالشه.از قدرت خدا هرچی بگیم کم گفتیم ... خدا نسل عاقبت بخیر بهتون بده🌹🌹🌹❤❤❤