2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست
اینجور که بوش میاد وزن بعدیت هم بادکنکه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره دیدی

ولی نمیدونم چرا امروز منتظرش بودم  

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم وقتی وزنت کم میشه باید فرمول جدید رو حساب کنی کالری مجازت ۱۶۴۰ هست  نزدیک پریود نیستی ؟& ...

مرسی الهه جون از جوابت و وقتی که میگذاری

ببخشید یبوست که یار همیشگیه منه

از نظر سایز ، دور سینه و بازو و ران کم شدم شکمم قبلا خیلی سفت بود الان شل و نرم شده 

اکثرا کالریم رو ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ میخورم خیلی کم‌پیش میامد که ۱۷۰۰ بشه ، فقط اینکه مکمل غذایی و کلسیم و غضروف ساز و ...هرروز میخورم چند ساله ، غذاهای نفاخ زیاد نمیخورم ولی معدم زیاد نفخ میکنه و در حد انفجار سفت میشه حتی گاها با لیوان آب خالی هم اینجوری میشم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
@آسنات99     سلام سرگروه قشنگ و جدید و آبیه منننننن     وزن#   وزن او ...

سلام عزیزدلم😘به به ببین چه کرده کارت عالیهههه خیلی خوش امدی همینجورباقدرت ادامه بده انشاءالله زودی سبزوطلایی شدنت😍💪💪💪 

عزیزم وقتی وزنت کم میشه باید فرمول جدید رو حساب کنی کالری مجازت ۱۶۴۰ هست  نزدیک پریود نیستی ؟& ...

این را هم اضافه کنم من هرروز ، ۲ تا بستنی میخوردم چای شیرینم ترک نمیشد اصلا ، خوراکی و ... هم در حد افتضاح میخوردم و همچنین روزی ۲ کیلو انگور هرروز میخوردم اینقدر معتادش بودم و دوست داشتم ولی از مهر کلا همه رو قطع کردم، شاید توی این دوماه دوتا بستنی خورده باشم که از بقیه کالریم خیلی کم کردم جبران بشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
@آسنات99     @حصارسکوت     روزتون بخیر خانما😍 وزن اولیه ۶۸/۹۰۰ وزن هدف۵۸ ...

سلام عزیزم کاهشت مبارک وماناااا😘👏👏👏👏🎉🎊🎇🎇💃💃💃💃استپ نبودی گلم مواردکم نشدن وزن روبخون 🌼🌼🌼

چه خوب همش میترسم کنسل شه من هنوز اول راهم خییییلی اینجا انگیزه میگیرم دوستتون دارم همه تونو @ب ...

عزیزم انشاءالله تارسیدن به هدفت پرقدرت ادامه بدی وطلایی بشی🙏😘😍😍😍😍💙💙💙

سلام عزیزدلم😘به به ببین چه کرده کارت عالیهههه خیلی خوش امدی همینجورباقدرت ادامه بده انشاءالله زودی ...

مررررررسیییییی فداتتتتتت  خیلی دوست داشتم ابی بشم،انرژی خاصی داره این رنگ برای من،خیلی خوشحالم

مرسی عزیزم دوستون دارم مجموعه زیبای بامداد خمار

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
سلام عزیزم  وزن# @آینازخانوووووووووم   عزیزم ممکنه آسنات عزیز رو تگ کنی پیاممو ببین ...

سلام عزیزم هفته پیشت چندبوده؟کاهش داشتی کاهشتتت مبارک وماناااا👏👏👏🎉🎊🎇👏🎆💃💃💃💃😘

سلام فریماهی جونم @آسنات99   👆👆👆 بفرما تگ کردم گلم عالیه دو هفته پیش چند بودی وزن این ...

آینازخانوم چه کرده کاهشت مبارکککک ومانا👏👏👏👏🎆🎇🎇🎊🎉🎆💃💃😘💃💃💃🌼🌼💪💪💪

توبینظیری.رژیمی.نمونه# 😍

@آسنات99     سلام عزیزم وزن هفته پیش۷۴ وزن این هفته ۷۳/۵ با شوهرمم دعوام شد گفت ک زیر۷۳ ...

سلام عزیزدلمممممدکاهشت مبارکککک 💃💃💃💃🎆🎉🎊🎊🎇🎊خوشگلم قدت بلنده خوب هیکلت عالیه بروتثبیت ورزش فرمدهی کارکن اگرتصمیمت روگرفتی بگوتاسانازجون روبرات تگ کنم بری طلایی توتثبیت که وزنت خدانکرده برنگرده 🌼🌼