2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529081 بازدید | 68299 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🤪🤪🤪 گفتم ازت خوشم مياد هااا😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

راستی سایت  خرابه. نمیشه عکس کذاشت خواهر 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@فندق_فسقلی   فاطمه جون بیا ک برات جوجه آوردم😆🐥🐤 @mami_sadra   گلم موفق باشی🌷❤🌸

ممنونم گلم.تبادل نیرو انجام دادین 🥰

اخه سرگروه جیگر طلا من که ازت دل نمیکنم .همچنان هلاکتم 💜💜💜

اینم واسه سرگروه جدید و ناناز💛💛💛

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام سلام همگی سلام  وزن# بچه ها بیاین خیلی خوشحالم تو خوشحالیم شریک بشین 😍😍😘😘😘🤗 ...

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

اوهههههه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

افرین رژیمی نمونه👏👏👏👏👏👏👏👏👏

به هدفت رسیدی دختر💃💃💃💃💃💃💃

بزن ۶۰ تا خیرشوو ببنینی... فقط ورزشای قدرتی مخصوص شکم و‌پهلو بیشتر برو‌که خوب سایز کم‌کنی:

مثل:

زیر شکم

چرخش روسی

جالش چوب

درازنشست

انواع پلانک شکم و‌پهلو

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خیلی عالی کم کردی بنظرم توسایزکم داری می کنی تا وزن واین عالیه😅💪🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃💃💃💃💃

ممنون عشق جان... اره ...راستش خودم فقط همین برام مهمه که دارم به سمت بهتر شدن تلاش میکنم .وزن یه عدده .مهم اون زیبایی و سلامتیه ... انشالله زودتر به هدفمون برسیم گل دختر💝💝💝

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

سلام عزیزم،  من از امروز زیر گروه شما میشم بانو، آزیتا هستم 

شروع95,  فعلی77, هدف 68

@آسنات99  ‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
متشکرم عزیزم😘😘 لطف دارید❤❤🤗🤗 ان شاءالله به خواسته های دلتون برسید 🙏🙏 هیچ وقت کمک ها و انگیزه ...

عزیزدلییییی😘ممنون ازدعات خوشگلم😍😍 انشاءالله هرجاکه هستی شادوموفق باشی💪💪💪😍😍

عالی هستی👌👌👌 خوب اون برنامه خودش کالریت را میشماره .. 😉  اگه تعداد تکراره هات تو‌ ۲ ست ...

ممنون گلم.از شما یاد گرفتیم تلاش کردن رو

بااراده_جون#  

سلام خوشگلم خیلی هم خوش آمدی موفق باشی😘😍😍💪💪

فدای محبتت🥰🥰🥰🥰

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @زیتونپرورده ...

سلام‌گلم..

شدی دیگه ۳۰۰ تاااااا...😁  خیرشوو ببنی..

مدل وزن کم‌کر ن همینجوری هست... چون دیگه چیزی واسه از دست دادن نداری.... هفته بعد میشی ۵۴ و به هدفت میشی💃💃💃

سلام‌گلم.. شدی دیگه ۳۰۰ تاااااا...😁  خیرشوو ببنی.. مدل وزن کم‌کر ن همینجوری هست... چون ...

سمیه سلام ،پات چطوره ؟امروز کله آبی شدم 😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز