2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526083 بازدید | 68299 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤪🤪🤪 گفتم ازت خوشم مياد هااا😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

راستی سایت  خرابه. نمیشه عکس کذاشت خواهر 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@فندق_فسقلی   فاطمه جون بیا ک برات جوجه آوردم😆🐥🐤 @mami_sadra   گلم موفق باشی🌷❤🌸

ممنونم گلم.تبادل نیرو انجام دادین 🥰

اخه سرگروه جیگر طلا من که ازت دل نمیکنم .همچنان هلاکتم 💜💜💜

اینم واسه سرگروه جدید و ناناز💛💛💛

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام سلام همگی سلام  وزن# بچه ها بیاین خیلی خوشحالم تو خوشحالیم شریک بشین 😍😍😘😘😘🤗 ...

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

اوهههههه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

افرین رژیمی نمونه👏👏👏👏👏👏👏👏👏

به هدفت رسیدی دختر💃💃💃💃💃💃💃

بزن ۶۰ تا خیرشوو ببنینی... فقط ورزشای قدرتی مخصوص شکم و‌پهلو بیشتر برو‌که خوب سایز کم‌کنی:

مثل:

زیر شکم

چرخش روسی

جالش چوب

درازنشست

انواع پلانک شکم و‌پهلو

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خیلی عالی کم کردی بنظرم توسایزکم داری می کنی تا وزن واین عالیه😅💪🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃💃💃💃💃

ممنون عشق جان... اره ...راستش خودم فقط همین برام مهمه که دارم به سمت بهتر شدن تلاش میکنم .وزن یه عدده .مهم اون زیبایی و سلامتیه ... انشالله زودتر به هدفمون برسیم گل دختر💝💝💝

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

سلام عزیزم،  من از امروز زیر گروه شما میشم بانو، آزیتا هستم 

شروع95,  فعلی77, هدف 68

@آسنات99  ‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
متشکرم عزیزم😘😘 لطف دارید❤❤🤗🤗 ان شاءالله به خواسته های دلتون برسید 🙏🙏 هیچ وقت کمک ها و انگیزه ...

عزیزدلییییی😘ممنون ازدعات خوشگلم😍😍 انشاءالله هرجاکه هستی شادوموفق باشی💪💪💪😍😍

عالی هستی👌👌👌 خوب اون برنامه خودش کالریت را میشماره .. 😉  اگه تعداد تکراره هات تو‌ ۲ ست ...

ممنون گلم.از شما یاد گرفتیم تلاش کردن رو

بااراده_جون#  

سلام خوشگلم خیلی هم خوش آمدی موفق باشی😘😍😍💪💪

فدای محبتت🥰🥰🥰🥰

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @زیتونپرورده ...

سلام‌گلم..

شدی دیگه ۳۰۰ تاااااا...😁  خیرشوو ببنی..

مدل وزن کم‌کر ن همینجوری هست... چون دیگه چیزی واسه از دست دادن نداری.... هفته بعد میشی ۵۴ و به هدفت میشی💃💃💃

سلام‌گلم.. شدی دیگه ۳۰۰ تاااااا...😁  خیرشوو ببنی.. مدل وزن کم‌کر ن همینجوری هست... چون ...

سمیه سلام ،پات چطوره ؟امروز کله آبی شدم 😍😍😍