2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526061 بازدید | 68299 پست
@زیتونپرورده     سلام سرگروه جانم،روزتون خوش و خرم عزیزم وزن هفته پیش.     &n ...

سلام قشنگم....ممنون😘😘

ایشالا یکی دو هفته ی دیگه باید طلایی بپوشی...👏👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم، من خودم میدونستم اصلا کم نکردم انگار اراده ام از دست دادم تحمل گرسنگی ندارم روزهای فست اصل ...

سلام عزیزم 

روی انگیزت کار کن روش تقویت اراده رو تو صفحه ی دوم بخون انگیزه# رو هم بخون 

افرین اینهفته با قدرت شروع کن مطمئنم خیلی زودبه هدفت میرسی 

پروفایلت چرا نارنجی نیست؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واقعا رعایت کردم.مرسی عزیزم

پس هفته ی دیگه حتما با هم میترکووونیم......پیش میاااد

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام دوستان 

چالش زمستانه هم داريم ؟ چون دير رسيدم

ميتونم از اول شروع كنم ؟ 

چجوريه؟

پشت تمام ارزو هايم خدا ايستاده است                                      مديونيد تو تاپيك هاى طنز منو نياريد             
وزن#   @بامدادخمار     سلام عزیزم ممنون از اینکه وقت میذارین     وزن ...

سلام عزیزم آفرین تا الان ده کیلو کم شدی خیلیی عالیه موفق باشی 😍😍👏🏼👏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
صبور باش گلم،،،مهمترین درسی ک زندگی بهمون میده صبور بودن و راضی شدن ب اینکه ما هر چقدرم تلاش کنیم تا ...

دورت بگردم که اینجوری ارامش رو سر ریز کردی توی درونم. چند باری برای خودم تکرار کردم حرف هات تا اشک هام بند اومد.. چقدر خوبه که تا این حد ارومی و تونستی با خودت کنار بیایی و اینهمه قوی بودنت برام قابل ستایشه❤ خدارو شکر که هستی و باعث ارامشم شدی.. درست میگی و تا خود خدا نخواد برگی از درخت نمیفته.. دوباره شروع میکنم کالری شماری و پیاده روی تا هفته ی بعد سربلند باشم پیشت. مررررسی فندق جان 😘❤❤❤❤❤❤

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

[QUOTE=164313954]سلام دوستان من گزارش وزن میدم دیگه بلخره همراه نخودی گروه هستم 😁 قد۱۶۰ وزن هدف ۵۲ وزن ال

سلام عزیزم افرین خیلی عالی کم شدی موفق باشی 😍😍👏🏼👏🏼❤️

@بامدادخمار    سلام عزیزم با آرزوی سلامتی برای نازنین جون وزن اولیه۸۰   وزن قبلی ۷ ...

سلام عزیزم افرین 😍👏🏼موفق باشی 

سلام عزیزم صبر پیشه میکنیم😁😁👌🏻👌🏻 عزیزم اون لحظه گرسنگی کاذبه،،،ب خودت این نهیب رو بزن ک صبح ...

سلام عزیزم خوبی؟

انقدر اینجور موقع ها بوده که من شب افتضاح گرسنه ام شده نخوردم صبحش بر عکس اصلا میل نداشتم. واقعا گرسنگی کاذبه.

راستی فاطمه جان من نتونستم این سری ورزش کنم بخاطر کلاسا و تحقیقای دانشگام اصلا وقت اضافه نداشتم ولی دیروز با اجازه ات وزن کردم دیدم دویستا فقط کم کردم حرصم گرفت پا شدم شروع کردم به ماساژ دادن و یکم ریز ورزش کردم امروز رفتم روی وزنه ۸۰۰ گرم کم کرده بودم شدم ۸۱.۵۰۰ به نظرت هشتصد گرم بدون ورزش توی یه هفته کم کردن خوبه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

اینم واسه اونایی که کم نشدن .

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵