2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530367 بازدید | 68299 پست

@آسنات99  

@madartanha  

صبحانه شیر و خرما و قهوه ۱۹۵

میانوعده موز۱۰۰گرم ۸۹

ناهار و شام سوپ جو‌ ۵۴۵(۴۰گرم جو و ۷۰گرم هویچ و ۵۰گرم تره فرنگی و ۱۵۰گرم کدو حلوایی اینا چیزی نشد تو آب مرغ پخیدم اونو کالریش رو‌کرفس زده بود۲۸۰تا🙈برا همین کالریش زیاد شد)

دمنوش زیره و زنجبیل 

ورزش ۴۵دقیقه پیاده روی /چالش فول بادی /دو تا بیست دقیقه حلقه

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
@آسنات99     @madartanha     صبحانه شیر و خرما و قهوه ۱۹۵ میانوعده موز۱۰۰گ ...

گزارش#

صبحانه =نان گندم 40 گرم،، پنير نصف قوطی کبریت،، خیار یک عدد

ناهار =سینه مرغ 110 گرم،، کاهو 100 گرم،، لوبیا سبز ابپز، 50 گرم 

میان وعده=دوتا نارنگی،، چای سبز،، 

شام =یک لیوان ونیم عدسی بدون روغن 

کالری مجاز 1200 تا مصرفی 800تا 

ورزش نداشتم اما تحرکم زیاد بود 

@زیتونپرورده

@کچر

@sefid_barfiiii  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دور شیم تو تثبیت هم وزنمونو اعلام می‌کنیم دیگه 😬 من رفتم چکاب کامل دادم کم خونی دارم با کمبود ...

نترس بابا میگن اینا رو مگه چقدر اضافه میکنه🤔؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
من انقدر صحفه تخت دوس دارم مثل مانکن‌های کره ای لامصب فقط 40 کیلو استخونن😅😅😅😅

والا من که اینقدر فیلم کره ای میبینم همه شون سوتین اسفنجی  میپوشن  برای اینکه سینه هاشون بزرگتر بشه خواهر😐

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
منم پاهام تپله بیشتر ☹️وزنم 90.قدمذ175☹️کاش میتونستم توی گروه های بامداد خمار عضو میشدم

واسه چالش زمستانی بیا

چرا حتما با بامداد؟ همینجوری رقیب پیدا کن و شروع کن

@سمیه1396  

شماهم اونجا نتو دارین؟ی ماست گیاهی داره مارک alproحتما امتحانش کن من با rugbrød crunch مارک easis میگیرم با ی مقدار مغزیجات انقدر خوشمزه میشه هم برا صبحانه عالیه هم برا شام

بیچاره من 😒😒😒😪😪😪😪 تو چیکار میکنی با امیر علی و محیا؟محیا راه میره؟

😁😁🤗

هعی میگذرونم

آره خیلی وقته راه میره🤩 فقط چیز نمیخوره پیررررم کرد این دختر😣😣😣

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
@سمیه1396     شماهم اونجا نتو دارین؟ی ماست گیاهی داره مارک alproحتما امتحانش کن من با ru ...

سلام گلم

اره اینجا هست.ولی تا حالا نخریدم...

من خودم معمولا ماست معمولی میگیرم که افزودنی کمتری داشته باشه، بعدش ، داخلش جو پرک+ بادم خورد شده+ کشمش میریزم...

قبلنا خودم ماست درست میکردم😅 الان دیگه وقت نمیکنم...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 سلام گلم اره اینجا هست.ولی تا حالا نخریدم... من خودم معمولا ماست معمولی میگیرم که افزودنی ...

اره منم ماست گاهی درست می کردم زمان جوونیم🤣🤣🤣اینو امتحان کن روشم بخون خیلی سالمه از شیر سویاس طعم های مختلفی داره بلوبریش خوبه وانیلیشم خوبه اون کرانچیه هم خیلی خیلی سیر کننده اس البته اگهrugbrød میخوری وگرنه طعمش رو دوست نداری

اره منم ماست گاهی درست می کردم زمان جوونیم🤣🤣🤣اینو امتحان کن روشم بخون خیلی سالمه از شیر سویاس طعم ...

اره من نون جو‌میخورم، طعمشم دوست دارم خیلی 😊

برم مغازه  ترکیباتش را ببینم چیه.. یه بار می‌خرم ببینم‌چطوره..

مرسی عزیزم🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸