2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529074 بازدید | 68299 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزای من خوبید عیدتون مبااارک امیدوارم روز خیلی خوبی داشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

بچه هابخاطر حمایت های اونروز از همتون خیلییی ممنونم خیلی مهربونید من اونروز یکم حالم گرفته بود بخاطر اون موضوع ولی وقتی اینهمه مهربونی شمارو دیدم خیلیییی انرژی مثبت گرفتم واقعا ازتون ممنونم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بامداد خمار عاشقتونه#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام خانوم خوشگلا.عیدتون مبارک😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

سلام قشنگم 😘💐🌸🌸

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فدااااااااااتم من دست پرورده خودتم😍😍😍😍😍😍 آررررره آب شددددددددددن😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

عزیزمی نازار.

اره حتما بخر.منم میخام بگیرم. 

کمر باریک ک باشه با.سن و سینه بزرگ باشه خییییلی جذابه. ب چشم خواهری البته😀

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ سلام عزیزای من خوبید عیدتون مبااارک امیدوارم روز خیلی خوبی د ...

سلام خوشکل من😍😍😘😘😘

عیدت مبارک❤❤❤

#حسودای_پلاستیکی‍  ☠️☠️☠️☠️

فدات بشم محل نده.... همیشه آدمایی هستن ک از روی حسادت میان تخریب میکنن فقط و فقط چون نمیتونن مثل تو موفق باشن💝💝💝💝💝💝💝💝‍‍ ‍ ‍ ‍ ‍‍‍

به حکمتش دل بسپار 🌿
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز