2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529079 بازدید | 68299 پست
مرسی گلم🌸 جیزای مقوی بخور و  فعالیت سبک

سمیه عکس لطفاااااااااا منم میخام

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ایشالا اینبار جوابه بدنت خسته شده ......ورزشات و تغییر بده گلم.....اینبارم شوک بگیر جواب نداد ب نظرم ...

انشالله که کم میشم نشدم یک ماهی میرم تثبیت واقعا وقتی میرم رو ترازو حالم گرفته میشه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میشه سوال منو جواب بدین  دیشب پرسیدم ولی کسی جوابمو نداد من با این تاپیک پیش میرم ...

سلام گلم پوست میوه و سبزیجات خیلی زیادنمیشه ولی میگیری بدون پوست وزن کن توکالری شماربعضی ازمیوه هامثل موزوانار....بدون پوستم کالریش هست🌼🌼

اره خوبه😁 بهتره از افزایشه😫 راستشو بخواید زیره و لیمو میخورم  حدود یک ماه میشه  اما س ...

دیگه خگخ نگیر...

اما گخ میتونی.. یعنی گیاهی ولی پخته...

ناشتا هم جیزای اسیدی و تند نخور...

اب جوش+ عسل+ کمی پودر  زیره+ پودر دارچین+پودر نعنا

قاطی کن بزار کمی دم بکشه و بعدش کمی از دما بیفته و بعد از غذا روزی ۱ بار بخوری، خوب میشه معدت😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خدا نکنه قشنگم....همش اراده ی خودته....آفرین ب این همه تلاش و انگیزه من ک لذت میبرم ایشالا تجربه ایی ...

🙈🙈ممنون چه انرژی مثبتی دادی 😘😘😘😍😍😍

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

@آسنات99  

سلام عشقممممم خوبی؟

بالاخره 73 شدممممممم هوراااااا میرم گروه سبز؟

وزن اولیه چالش 74

وزن هفته قبل 73200

وزن این هفته 73

وزن#  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

@sanaz718  

سلام ساناز جون وزن این هفته ۶۳

مطمئنم بیشتر کم کرده بود م ولی از دیروز پرخوری عصبی گرفتم 

بچه ها هر کی پیاممو دید لطفا یک صلوات مهمونم کنه

یکی از نزدیکترینام کرونا گرفته امروز بردنش آی سیو 

لطفا براش دعا کنید🙏🏻

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
 سلام‌گلم🌸 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 ورودت به دهه ۵۰ مبارکه💃💃💃💃🥳🥳🥳🥳🥳🥳

قربونه توووو😘😘😘😘😘😘

در کنار شماها تلاش کردن لذت داره و نتیجه میده مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

@آسنات99  

بالاخره تونستم بیام ان شا الله از امروز دیگه هر روز گزارش میدم گلم

گزارش#  

صبحانه: ارده +شیره

ناهار:  خوراگ لوبیا بدون نان

میان وعده: قهوه 2 عدد

شام: خوراک تن ماهی+ 2 کف دست نان+ خیارشور+گوجه

ورزش 1000 حلقه+ چالش شکم و ران

آب 8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز