2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529163 بازدید | 68299 پست
سلام گلم.. اگه بچه شیر میدی، جدا هست.. اصلا حسابش نکن.. ولی اگهشیر نمیدی، باید حساب کنی..

ممنون🌹

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سمیه میگم ی غذای خوشمزه با کدو حلوایی بلدی؟

وااای شمالیا یه غذا دارن به اسم کَی انار

دیوانه میکنه آدمو

سیر فراوووون

کدو حلوایی

رب انار

افزودنی های مجاز 😉😉😉

اصلش گردو داره ولی چون الآن گردو رفته تو لیست سیاه میشه به جاش عدس ریخت. با اونم خوشمزه میشه

شمالیهای خوشگل و نازنین

من تا حالا طبخش نکردم

مورد لطف آشپزش قرار گرفته بودم.دستورم ممکنه کامل نباشه. خودتون کاملترش کنین

ولی به همه دوستان کدو پسند توصیه میکنم حتما درستش کنن

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم عزیزم .فکر نکنم وزنم کم کرده باشم اخع ای هفته کالری شماری نکردم  😢

چرا چیزی شده بود چرا کالری شماری نکردی حیفه زحمت هایت به باد میره مشکلی داری یا انگیزه لازمی خانمی نزار چیزی از هدفت عقب بندازه 

یک نفر کنجکاو هستم 😆

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
واقعا در چ حد باید بریزیم؟!؟! ماست چقد باشه؟!؟🤕🤕🤕دشوری نمیتونم برم شوهرمم مسخرم میکنه میگه مگ چی ...

یه کاسه کوچیک ماست کم چرب بیرون بزار یخ نباشه یه قاشق چایی خوری گل آسیاب شده قاطی کن بخور آب گرمم بخور فقط زیاد نخوری دل پیچه میگیری تا چند ساعت جا داره نگران نباش میشوره روده هاتو

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
نه نمیگم  باید فردا ببینی چیکار 😉😋😜😂😎 مردم آزار کی بودم من😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خب تا فردا صبر میکنم 😴😴😴😴

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
چرا چیزی شده بود چرا کالری شماری نکردی حیفه زحمت هایت به باد میره مشکلی داری یا انگیزه لازمی خانمی ن ...

عزیزم انگیزه بالاتر از این که همیشه فکر میکنم به لاغری 😃

ولی الان سه هفتس مشکل یبوست گرفتم شدید که دکتر لازم شدم بس که  درد کشیدم مشکل همورویید گرفتم یا همون بواسیر 😭😭 رفتم دکتر بهم دارو داد فقط واسه همورویید واسه شکم کار کنی چیزی نداده ولی گفته روغن زیتون بخورم اونم هروز یک  سوم لیوان 😣😣😝😝😝 و چیز میزای دیگه ولی خوب نشدم 😢 

😂😂😂 😂 رودهای من روی همه گیاهی رو کم کردن 😂😂😂😂 برگ سنا    گل محمدی   خاکشیر &n ...

حتما زیاد مصرف میکنی بدنت عادت کرده صبح ناشتا آب گرمو فراموش نکن خیلی خوبه چند تا ایوان آب گرم نسبتا گرررم بخور هر روز

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
ژووووون ب تووووو عالی راستی اب برنج برا چی میخوری😅😅

😂😂😂از بچگی عاشق اب برنجم 

ولی کلا ویتامین ب داره خب🙄

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ژوووون ب تو عالییییی فقط اینازی من از سمیه جون پرسیده بودم گفت سعی کنید ۵۰۰ ببندید عب نداره حالا یب ...

چند بار میپرسی عه😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

حتما زیاد مصرف میکنی بدنت عادت کرده صبح ناشتا آب گرمو فراموش نکن خیلی خوبه چند تا ایوان آب گرم نسبتا ...

اره دیگه چند ساله مشکل یبوست دارم خیلی خوردم  از دیروز دارم آب گرم می خورم ببینم چی میشه 😝

مرسی عزیزه دلم از داهنماییت 😙

@آینازخانوووووووووم     صبحونه:تخم مرغ آبپز+سیب میانوعده:انار+۴تا رطب شام:عدسی بدون رو ...

عالی عدسی جاااان😄😄😄❤👏👏

گزارش#

یه فست توپ👌

صبحانه =نان گندم 25 گرم،، پنير 10 گرم،، گردو 10گرم،،

ناهار=سینه مرغ 110 گرم،، کاهو 90 گرم،، گوجه 40 گرم،، سبزی خوردن 50 گرم 

میان وعده،، چای سبز،،، دمنوش زیره،، با 5 گرم توت خشک 

شام یک تخم مرغ ابپز کامل یکی سفیده تنها،،، گوجه و کاهو وخیار شور 50 گرم 

ورزش یادم رفته بود واسه🤦‍♀️ فردا قدرتی کار کردم 

25 دقیقه قدرتی،، 20 دقیقه حلقه،، 10 دقیقه رقص

کالری مجاز 500 تا مصرفی 470 تا 

@زیتونپرورده  

@کچر  

@sefid_barfiiii  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

[QUOTE=162129217]جایی که آرنجم رو میچسبمونم در راستای نافم هست اونجا میشه‌؟  یعنی متر روی نافم میوفته اونجا میش ...[/QUOTE

آره اینم درسته 👌گودی کمرت 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
نه خواهر مثل اینکه مال ما هم خرابه  ما شانس نداریم ☹

هر وقت که درست شد میزارم براتون🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸