2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526669 بازدید | 68299 پست
نمیشه همون کوبیده مرغ حساب کنم بعد  ۲۰۰ هم نمیخورم(حدسی ک شاید بالاتر شد)_هوم!؟!؟ اخه توضیح ش ...

اکی عزیزم فقط نهایت رو ۶۰۰ببند 

بالاتر نزن

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم     سلام عزیزم من از امروز شروع کردم که ۹۳۰ تا کالری مصرف کردم اندازه ۳۰۰ تا ...

ای جووووونم ماشالااااا عزیزم کالری مجازت رو بخور اگه میتونی فست بگیری اگه نمیتونی کالریتو -۲۰۰کن خوشگل من 

۸لیوان آبم حتما بخور 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🥰👏🏻👏🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دشمنت شرمنده🌼طبق قانون تاپیک اخطارخوردی😣قبلش خبربدیدلااقل😔

والا یهو گوشیم خاموش شد شوهرمم ماموریت بود یه گوشی ساده دستم بود قابلیت اینو نداشت که بیام سایت وگرنه قوانین تاپیک رو میدونم فداتشم از وقتی عضو شدم از تیر ماه تا حالا اولین اخطارمه ان شاالله که دیگه تکرار نمیشه

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
ای جووووونم ماشالااااا عزیزم کالری مجازت رو بخور اگه میتونی فست بگیری اگه نمیتونی کالریتو -۲۰۰کن خوش ...

به روی چشم😍

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

سلام خوشگلم  حتما برا همونه  چون استپ بودی  مراقب خودت باش عسلم🧡🧡🧡🥰🥰🥰

عشق منی تو سرگروه مهلبوننمم..ببخشید دیر حواب دادم نت نداشتم.چشم  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
عشق منی تو سرگروه مهلبوننمم..ببخشید دیر حواب دادم نت نداشتم.چشم    

عشق منی 🧡🧡🧡

دخترا😕همش حس میکنم چیزی تو گلومه دیشب خونه مامانم دمنوش زیره، رازیانه، دارچین درس کردم ولی پودر نب ...

من همیشه وقتی رژیم میگیرم و خوووب رعایت میکنم اینجوری میشم انگار معدم داره خودشو فشار میده و غذا تو گلوم گیر کرده 

من همیشه وقتی رژیم میگیرم و خوووب رعایت میکنم اینجوری میشم انگار معدم داره خودشو فشار میده و غذا تو ...

عه جدی فک کردم کرونا گرفتم ظهر ازیترو و زینک خوردم ترسیدم😑😑😑

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام گلم دیروز تگت کردم نمیدونم تگ شدی یا نه....صعود کردی ب گروه نارنجی 😍😍😍 پروفایل و امضاتم نارن ...

سلام عزيزم

إ جدي ؟ممنون سرگروه جان 💛💛💛

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

@آسنات99  

سلام سرگروه جونم خوبی؟ 

یه سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید ممنونم من سری قبلی از ماه رمضان رژیممو شروع کردم بچم ۸ ماهش بود اصلا غذا نمیخورد خیلی بهتر پیش رفتم تا الان که بچم یکسال و یک ماهشه خیلی سختم شده رژیم گرفتن نصفه شبا همش گشنمه نمیدونم چه جوری رژیممو حفظ کنم کالرب مجازمم ۱۱۴۰ تاست با دو لیوان شیر سهمیه شیردهی ببخشید خیلی طولانی شد ممنون از لطفتون 😘😘😘😘

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
اکی عزیزم فقط نهایت رو ۶۰۰ببند  بالاتر نزن

وایییییی نازی جوووووووووووون فردا ک فستهههههههه هیییییییییی

میگم اخه شما چرا هی میگین بالا نزنه😂😂😂😂😂😂چقد خنگم منننننننننن

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

گزارش# صبحانه =سیب یک عدد،، بادام 10تا،،شیرنصف لیوان  ناهار=شامی 150 گرم،، نان گندم 40 گرم،، ...

ن دورت بگردم عالی فقط بیسکوییت و ندوست بقیه اش خوب بود آفرین

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ممنون عزیزم اگه با شما نبودم الان هفتاد بیشر بودم انگیزه نداشتم 😙😙😙

اگ منظم باشی و دیگه تکرار نشه اونم پاک میکنم عسلم....با اراده ی خودمی💋💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
تو رووحت با این توضیحاتت😂😂😂😂😂 اره یخورده ورم کرده 😥 ب جایی خورده؟؟ دردش خیلی شدیده؟

یه دونه در فشاری بود ، من حواسم نبود، درست فشار ندادم ودر حالت عبور دستم روش بود و یهو گیر کرد و خودم یه حا بودم، دستم یه حای دیگه ،، قشنگ احساس کردم که شصتم  دیگه با خودم نیست🤣 کلا شصتم از بنیان و ریشه بر عکس شده بود 😩

منم فکر میکنم ورم داره...اره درد میکنه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸