2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527091 بازدید | 68299 پست
سلام قشنگم😍🐥🐥🐥🐥 کاهشت مبااااااااارک....هفته قبل ۸۶/۷۰۰ بودی✨✨✨💛💛💛💛💛 الان پستت رو اتفا ...

سلام عزیزم.من هفته اول۹۰ بودم هفته دوم ۸۸.۲۰۰هفته سوم ۸۷۹۰۰هفته چهارم۸۷۱۰۰ والان۸۵۹۰۰

(گروه نارنجی🍁)وزن فعلی:۹۰😑وزن هدف:۷۰😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم.من هفته اول۹۰ بودم هفته دوم ۸۸.۲۰۰هفته سوم ۸۷۹۰۰هفته چهارم۸۷۱۰۰ والان۸۵۹۰۰

البته هفته های وسطشو یکم فراموش کردم انیدوارم درست گفته باشم ولی اون ۸۷۱۰۰والان ۸۵۹۰۰

(گروه نارنجی🍁)وزن فعلی:۹۰😑وزن هدف:۷۰😎
سمیه همه چی اونجا هست مثلا انواع میوه ها وسبزی های ایرانی غذاهاش ن چیه؟ 

اره گلم، هست... اینجا مغازه های آسیایی همه چی میارن... غذا هم که خودمون درست میکنیم....

سبزی های خورشتی هم اماده و فریز شده،  میخریم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#

صبحانه =سیب یک عدد،، بادام 10تا،،شیرنصف لیوان 

ناهار=شامی 150 گرم،، نان گندم 40 گرم،، کاهو گوجه 100گرم،، دوغ یک لیوان،، 

شام=سیب زمینی ابپز 150 گرم،، تخم مرغ ابپز یکی کامل یکی سفیده تنها،، خیارشور و گوجه 50 گرم،، زيتون 5تا،،ماست نصف لیوان،، 

میان وعده =بيسکوئيت 20 گرم،، نارنگی یکی،، بادام 5تا

ورزش =یک ساعت و نیم پیاده روی،، 

کالری مصرفی 1220 تا کالری مجاز 1200 تا 

@زیتونپرورده    

@سمیه1396   بی زحمت یه نگاه بنداز ببین خیلی بد خوردم 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
اره گلم، هست... اینجا مغازه های آسیایی همه چی میارن... غذا هم که خودمون درست میکنیم.... سبزی های خو ...

چقدر عالی 😍 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸🌸

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

————————-

@sepiiiiiideh  سلام گلم... گزارشت را بفرس😎

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها رقیبم رفته گروه طلایی 😍😍یه رقیب قدر 💪💪میخام وزن 65 باشه 😘

امضای بچه ها را چک‌کن😉

بچه ها رقیبم رفته گروه طلایی 😍😍یه رقیب قدر 💪💪میخام وزن 65 باشه 😘

هنوکه62نشدی چطومیخای بری تثبیت گلم؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻