2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529165 بازدید | 68299 پست
سلام‌عزیزم ۷۰رد کردم برات  هفته دیگه وزن دقیقتو‌بگو بهم🧡🧡🧡🧡🍁

سلام سرگروه گلم من حدود ده روز بود کاربریم تعلیق شده بود نی نی یار لطف کرد کاربریمو برگردوند 

هفتاد کیلو شدم 😍

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

گزارش#

فست 700تایی 

صبحونه =نان گندم 30 گرم،، پنير 20گرم،، گوجه 40 گرم 

ناهار =ماهی70 گرم کبابی،، برنج 4قاشق،، کاهو 70 گرم 

میان وعده 20 گرم خرما خشک با دمنوش زیره

شام دو لیوان سوپ جو،، نان 20 گرم

کالری مصرفی 650 مجاز 700

@زیتونپرورده  

@خانومه_مانكن    

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😂 سلام الهیون ۲ قربونت تو خوبی 😘😘❤️❤️❤️

فدات🤣😎

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   عزیزم چالش شکم ک هس آپش) باید مث خودش روز اول رو دوم بریم یا میتونیم هفته ای سه ...

گلم دست خودته.. یه روز درمیون هم میشه رفت،،لازم نیست که  حتما مث خودش باشه!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
منظور من مثلا هرروز هوازی ۳ روز در هفتم با آپ یین قدرتی تاثیری در کوچیکی سایز داره یا هرروز برم؟

تاثیر  که داره سایز کم میکنه.شما چون اوایل رژیمی و مدت و سنگینی ورزشات زیاد نیست، در کنار هوازی ها یه ربع،بیس دقیقه هم قدرتی بری .بازم تصمیم با خودت

هرگز نگو خسته ام زیرا اثبات میکنی ضعیفی بگو..نیاز به استراحت دارم... 🌸هرگز نگو... نمی توانم ...

من هرگز چاق نمیشم 😐🥵

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تاثیر  که داره سایز کم میکنه.شما چون اوایل رژیمی و مدت و سنگینی ورزشات زیاد نیست، در کنار هوازی ...

پس اشکالی نداره ک من بضی حرکاتش حذف میکنم 😇😇😆😆پلانک دوس دارم فقط اونو میرم

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

@آسنات99 سلام عشقم. خوبی؟ شبت خوش

#گزارش فست
ناشتا الیوان اب ولرم واب لیمو
صبحانه 1عدد تخم مرغ ابپز +یه عدد گوجه
میان وعده یک فنجون قهوه +5عدد کشمش
ناهار یک چهارم سینه مرغ ابپز
میان وعده یک عدد گلابی. یک عدد نارنگی. دم نوش زیره و7عدد کشمش
شام 80 گرم سینه مرغ اب پز
کالری مجاز 500
کالری مصرفی 511
ورزشها💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
100چرخش با چوب
100حرکت پهلو
50 چرخش روسی
40 شنای دیوار
یکساعت پیاده روی

گلم دست خودته.. یه روز درمیون هم میشه رفت،،لازم نیست که  حتما مث خودش باشه!

مرسی گلم😘😘

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلام سرگروه گلم من حدود ده روز بود کاربریم تعلیق شده بود نی نی یار لطف کرد کاربریمو برگردوند  ...

اره دقیقا دنبالت بودم‌یکشنبه 

ایشالا این هفته بیا کاهشتو‌اعلام‌کن عزیزم 

افرین عالی بودی 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@آسنات99   سلام عشقم. خوبی؟ شبت خوش #گزارش فست ناشتا الیوان اب ولرم واب لیمو صبحانه 1عدد تخم ...

مگ روز فست ناهار میشه خورد!؟!؟😞😞😞😞💔

سلام ب روی ماهت ب چشمونه سیاهت بعله ک میشه.... مواد لازم برای تهیه ی ی لیوان اوتمیل جو دوسر   ...

عزیزم یعنی همیشه ناهار اینو میخوری؟دلت غذاهای دیگه نمیخواد؟از چشمت نمیفته؟

سینه مرغ رو صبحانه میخوری؟

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
2790
2778
2791
2779
2792