2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526075 بازدید | 68299 پست
سلام ب روی ماهت🐥🐥🐥💛 کاهشت مبارک عزیزم🎉🎉 گلم من پستت رو ندیده بودم اخطار بهت داده بودم هفت ...

ممنونم عزيزم💛

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الهه  وااای داشتم میمردم از ترس  دیروز یه سر رفتم‌خونه مامانم ببینم‌ چه میکنه چیزی ن ...

عزیزم آ ه آجی بزرگه منم یبار اینجوری شد یادم نمیره مهمون داشتیم اونم حموم بود از شدت درده بالا خودشو پرت کرد وسط حااال.....مث دیونه هاا فقط جیغ و داد میکرد....بردنش دکتر ی آمپول خورد خوب شد اونم همینارو گفته بودن تقریباااااا...زیر شکمش قفل شده بود ب خودش میپیچید.....خب خدا رو شکر چیزی نبوده😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عشقم  @سمیه1396    جونم راهنماییشون میکنی بیزحمت🌹🌹

سلام‌گلم..

اگه فقط یه هفته هست که استپ شده، اشکالی نداره... یه هفته ی دیگه هم صبر کنه.. غذاهای مایع مثل  انواع سوپ سبزیجات زیاد بخوره و حتما ورزش داشته باشه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من قدم ۱۷۴ ، وزن شروعم ۸۰ ،وزن الآنم ۷۶/۵۰۰ ،وزن هدفم ۶۵ ،دیگه چی؟؟آهان سنمم ۳۱سال

سلام عزیزم

پس مث همیم قشنگ

فقط ی سوال

شما لباس چ سایزی میپوشی‌؟ 

من کلا هدفم از لاغر کردن بیشتر کاهش سایز بود. ک اونم با تقریبا 15 کیلو کاهش از سایز 50 اومدم رو 46. تازه 46 یکمی ام تنگم هس برام

همین

ورزش نمیکنم

میخوام بدونم شما ورزش می‌کنی؟ 

سایزاتون چقدره؟ 

راستی اینم برنامه امروزم😋

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
سلام بچه ها یک لیوان شیر خوردم زده تو مانکن 187 کالری  شیر خور نیستم مثلا خواستم تغذیه سالم بر ...

جدی میگی پرچرب خوردی شایدمن ۱لیوان فرانسوی کم چرب ۲۰۰گرمه میخورم۹۱کالری داره😂😋

چهههه عالییی... اصلا سیاه نشده😃😃😃 تا چند ساعت میشه نگهش داشت؟!  این میوه ها را چه ...

من دوساعت قبل تولد درست کردم و خداروشکر مزه و رنگش عوض نشد 

با ابلیمو صنعتی هم امتحان نکردم میتونی الان رو یه تیکه کوچولو امتحان کنی

تو کیکش پول گذاشتم خیلی جالب بود 

@آسنات99     گزارش# صبحگاهی60دقیقهپیاده روی ..40دقیقه حلقه لاغری  صبحانه یک لیو ...

عالیییی بودی خوشگلم👏👏👏👏.   ورزشکار_خودمی#  فقط قدرتی هم بروهمش هوازی نباشه😍

شیرم بخورکم چرب بخوردارچینم بزن عالیه😋

من بارژیم کم خوری از۷۰رسیدم به۴۰کیلوبعدازیکسال امابدلیل زیاده روی پریودم قط وصورت واندامم داغون شده وحتی نزدیک بودآنورکسیابگیرم ولی خب دیگه بیخیال رژیم شدم الان بایدوزنم به۵۰برسه تابهتربشم ولی نمیخام دوباره شکم بیارم وبرگردم سروزن اولم براهمین دارم پیلاتس کارمیکنم وهرروزحلقه نیم ساعت خوبه برای شکم؟بعدبرای تثبیت وزن همینکه به اندازه۱۲۰۰کالری بخورم کافیه یاحتمابایدکربوهیدرات زیر۱۰۰باشه اخه مثلاتومانکن من۶۰۰تاهم بخورم اون کربوهیدراتش قرمزمیشه یامیشه بالای صداخه نمیشه که تاآخرعمرشیرینی نخورم میخام ببینم درحال حاضرمن همینکه نان وبرنجم کمه ولی بقیه چیزابه اندازه ۱۰۰۰کالری کافیه یانه بایدتااخرعمرکربوهیدرات هم کم باشه لطفاراهنمایی کنیدمثلامن الان برای صورتم جوانه گندم ومغزیجات زیادمیخورم ولی نان باهروعده یه کف دست سبوس داراگه هم برنج باشه ده قاشق خوبه؟

سلام عزیزم پس مث همیم قشنگ فقط ی سوال شما لباس چ سایزی میپوشی‌؟  من کلا هدفم از لاغر کردن ب ...

سلام دوست جونم،خوبی؟آره قد و وزن مناسب به هم نزدیکه.من سایز ۴۶میپوشیدم ولی از وقتی رژیمو شروع کردم دیگه لباسام گشاد شده سایز قبلیم ۴۲بود دلم میخواد زود برسم به ۴۲بازم لباسامو بغل کنم.من هر روز ورزش میکنم و از چربی سوزی ها استفاده میکنم.

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
والا عزیزم دوهفته ترکوندم وزنم واسه اولین بار رفته روی 74ترسیدم دیگه چیزی بخورم

درست رعایت کنی کالریتوپرکنی کاهش داری طبق تاپیک پیش بروکالریتوپرنکنی بعدازیه مدت کاهش خدانکرده استپ میشی😊🌼🌼🌼🌼

درست رعایت کنی کالریتوپرکنی کاهش داری طبق تاپیک پیش بروکالریتوپرنکنی بعدازیه مدت کاهش خدانکرده استپ ...

همین که به اندازه کالری باشه کافیه ؟یابایدبه کربوهیدراتشم توجه کنه باتثبیت وزن میگم