2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم 😓واقعا دلم ی کف دست نون سنگکک میخواست ولی خوب نخوردم جز چایی و میوه و کشمش و انار و گردو چیزی ن ...

بابالاکچررررریییی

بابامایه دار

گردوچه مدلیه؟چه اندازه ای؟ماکه کافرشدیم یساله گردونخوردیم

و صبر عادت ماست.... 🦋

منم اینجوری میشم خیلی وقتا خراب کردم یهو اعصابم خراب میشه بلند میشم کلی برنج میخورم 🥴میدونی بعدش بش ...

مرسی عزیزم خیلی قشنگ توضیح دادی برام😍

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
گزارش# خگخ  صبحانه =انجیر خشک، توت خشک،، سیب، مویز ناهار،، هندونه،، خیار،، سیب،،  می ...

گزارش#  

صبحانه:خامه عسل+بربري و چاي

ناهار:ابگوشت و گوشت كوبيده +لواشو سبزي

عصرونه:يدونه شيريني ساقه عروس+چاي

شام:سفيده تخم مرغ

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

@مرباجونی  

بابالاکچررررریییی بابامایه دار گردوچه مدلیه؟چه اندازه ای؟ماکه کافرشدیم یساله گردونخوردیم

نه بابا چ لاکچری🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️پولدارم نیستیم😓😥

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

بچه ها کسی نیست ؟؟دلم گرفته

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
ناهار دیروزمون😋😌😌...چقدر دلتنگشم😪

الان تو شکمِ مبارکته😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸