2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529165 بازدید | 68299 پست
سلام خوبین بچه ها من اومدم باز از خودم شکایت کنم..ببخشید که غرغرامو میارم☹ بچه ها من اومدم خونه مام ...

چندکیلوکاهش داشتی؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم 😓واقعا دلم ی کف دست نون سنگکک میخواست ولی خوب نخوردم جز چایی و میوه و کشمش و انار و گردو چیزی ن ...

بابالاکچررررریییی

بابامایه دار

گردوچه مدلیه؟چه اندازه ای؟ماکه کافرشدیم یساله گردونخوردیم

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
منم اینجوری میشم خیلی وقتا خراب کردم یهو اعصابم خراب میشه بلند میشم کلی برنج میخورم 🥴میدونی بعدش بش ...

مرسی عزیزم خیلی قشنگ توضیح دادی برام😍

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
سلام به به ببین کی اینجاس 😍چ میکنی لاغرشدی؟ میبینم ک ۷۰ را شکست دادی🥰

سلاااااااام عشقه دلم خوبم تو خوبي ني ني خوبه؟جنسيتش كي مشخص ميشه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بیخیال ولش کن خیلی وقت براش ارزش داره همش فکرش اینجاس😂😂

😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش# خگخ  صبحانه =انجیر خشک، توت خشک،، سیب، مویز ناهار،، هندونه،، خیار،، سیب،،  می ...

گزارش#  

صبحانه:خامه عسل+بربري و چاي

ناهار:ابگوشت و گوشت كوبيده +لواشو سبزي

عصرونه:يدونه شيريني ساقه عروس+چاي

شام:سفيده تخم مرغ

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

@مرباجونی  

بابالاکچررررریییی بابامایه دار گردوچه مدلیه؟چه اندازه ای؟ماکه کافرشدیم یساله گردونخوردیم

نه بابا چ لاکچری🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️پولدارم نیستیم😓😥

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

بچه ها کسی نیست ؟؟دلم گرفته

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
ناهار دیروزمون😋😌😌...چقدر دلتنگشم😪

الان تو شکمِ مبارکته😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2790
2778
2791
2779
2792