2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529418 بازدید | 68299 پست
 سلام عزیزم خوبی چند وقت نبودت من بلد نیستم گزارش بنویسم مثل شما🙈 رژیممو دارم خوب وعالی من ...

خداقوت

باریکلا

منم آخر هفته ی کوچولو زیاده روی داشتم و همچنین پریودم😎😎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایوووووووووول ب تو💪🏻💪🏻👌🏻👌🏻😍😍😍😍😍 دمت گرم❤❤❤

قربونت برممممم

وای فندق امروز تو اداره همش خرامان خرامان راه می رفتم

خخخخخخ

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

از اونایی که هی تاب میدن به کمرشوووون. اون مدلی خخخخخ

یه دست به گودی پهلو یه دستم هی تاب بدی تاب بدی خخخخ

آقا شوخی میکنمااا

با توپ و خمپاره نیاید سراغم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

@آسنات99  

@سمیه1396  

@taniya1400  

@شب_بیدارم  

@مرباجونی‍  

گزارش#  

سلاااااام عشقولیا😍😍😍😍😍😍😍

🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻

🥚صبحانه: تخم مرغ آبپز + چای سبز دارچینی=98کالری

🍲ناهار: خوراک لوبیا+ کلم=206 کالری

🥣شام: ماست + کشمش=91 کالری

🍑🍵میانوعده : هلو + دمنوش+ چای سبز دارچینی=35 کالری

🌾کالری 430

🌷8 لیوان آب

🌷حذف قند و شکر مصنوعی

🌷چرخش روسی

🌷شنای دیوار

🌷پیاده روی

🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁🌻

به حکمتش دل بسپار 🌿
🐥💛😘

سلام عزیزم من پریودم فردا وزن ندارم 🤗🤗😍🤗😍🤗انقدم این هفته خوردم که خدا میدونه 😏😏😏

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@فندق_فسقلی پیام بالامو دیدی 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
 بچه ها لطفا توجه کنید 📣📣📣📣 🟩فردا وزنکشیه اگه نزدیک یا تو دوره ی پریود هستید اصلا و ...

ممنون ک هوای ما بی ترازوهارو هم دارید😀

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍