2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529418 بازدید | 68299 پست
والا میگن قبل و بعد ورزش چیزی نخورید چاق میشید . 

اونکه اره

اخه گفتی نمیشه،،،چیکار کنم؟!

منم گفتم، چرا نمیشه؟؟؟ 😅شاید منظورتو اشتباه متوحه شدم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره یادم اومد برنامه کودک بود مجریش ملیکا زارعی بود  دخترم بچه بود میدید منم همینطور 😂

نه این برنامه برای دهه ۷۰ هستش

مجری این خانوم نبود

من بچه بودم نگاه میکردم

اشتباه گرفتی😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اونجورم نیست منم وقتی ۷۰ بودم دورشکمم ۱۰۰ بود .

ناراحت نشو عزیزم حلقه بزن خوب میشی .

به نظرم اون خانم نسبت به وزنشون دورشکمشون خیلی کمه چون منم خواهرم قدش ۱۷۰ و ۷۰ و خرده ای کیلوعه ولی دور شکمش ۹۰ و خرده ایه .

گزارش#

🌈🌈🌈

صبحانه شیرچای،عسل، توپک خرما

ناهار ۱ تست جک،پنیر، مویز

میان وعده سیب، شکلات تلخ

شام شیر و توپک خرما

کالری مجاز ۱۲۸۰

کالری دریافتی ۵۱۹

دمنوش ۲ لیوان

آب ۸ لیوان

مولتی ویتامین،ویتامین سی

ورزش🎈🎈🎈🎈

روز خوبی داشته باشید💐💐💐💐

سلام بر فست گیرهااااااااا خوبین در چه حالین همگی @gayran     @ashoojooni   &n ...

سلام عزیز من که پریود شدم جون ندارم🤕

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

عزیزم اونجورم نیست منم وقتی ۷۰ بودم دورشکمم ۱۰۰ بود . ناراحت نشو عزیزم حلقه بزن خوب میشی . به نظرم ...

مرسی بابت دلگرمیت

ی مدت تو عید حلقه میزدم خیلی خوب شده بود اما الان نزدم این چند وقت و خب انگار ی کم کم باور شدم نسبت به تاثیر حلقه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....
خب چجوری سایز متناسب رو باید بدست بیارم؟     الان که سایزم بالاس مثلا دورشکمم یعنی دور نا ...

اینجا گلم..

مثلا‌من سایزام به إسمال میخوره ولی به خاطر سایز سینه ام، مِدیوم میپوشم😉

البته به قد  و استخوان بندی  هم بستگی داره.. این واسه نرمال هست...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام ببخشید میشه منم عضو گروهتون کنید.

سلام

خوش اومدید

امضای استاتر را بخونید و شروع کنید🌸

بستنی هاااا بستنی هااااااا......من یادمه

واای الان رفتم بستنی ها  را گوگل کردم... خودشه😂😂😂👌👌👌👌👌

نه برادر نمی سه اون تو ارث همسرش بوده عمه هم به شوهر ربط داره نه شما ،باید تو ارث مادر باشه مادر ماد ...

پس متاسفانه ندارم😅😅😅🙁🙁🙁

سلام عزیز من که پریود شدم جون ندارم🤕

به به مبارکه

من امروز روز چهارممه

چی خوردی تا الان

خرما بخور عالیه چون پری هم هستی

من تا الان فقط حدودا 50 کالری انگور خوردم

ولی البته ساعت 12 بیدار شدما  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
میگم اخه ادم خیلی گرسنه میشه اونم صبح زود چه چیزایی بخوریم که چاق نشیم😀😀

خوب اول صبح ، یه صبحونه سبک بخور.. بعدش ۱ ساعت دیگه برو پیاده روی... و ما بقی‌ورزشات

چون قبلش صبونه میخوری.، از ضعف و گشنگی بعد از ورزشت، حلوگیری‌میشه😉