2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526915 بازدید | 68299 پست
یه جدول وزن هست صفحه اول متناسب هر قدی توش هست عزیزم☘️☘️ من خودم لاغری رو دوسدارم😉

فقط امیدوارم جا نزنم و ادامه بدم( و البته اگه بقیه چندوقت دیگه نگن وای چقد لاغر کردی بسه) و تسلیم حرفاشون نشم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی زود بگید دست کی بالا....من من...دست من بالا🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻😂😂😂😂

واای این چقدر آشناس برام... یه برنامه تلویزیونی نبودههه؟؟؟؟😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دیدم برا من 55 رو هم زده متناسب ولی منم لاغرتر بودن رو دوست دارم آخرین بار که 53 کیلو بودم فکر کنم ...

آرررره دیگه آدم یچی دیگه میشه😉👌🏻👌🏻

پس بذار 53...برای هر چیزی تلاش و ممارست داشته باشی بهش میرسی🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
 واای این چقدر آشناس برام... یه برنامه تلویزیونی نبودههه؟؟؟؟😂😂😂😂😂

فقط ی چیزی با قد 153 اگه بشم 53 کیلو ، استخونی محسوب میشم آیاااااااا؟

استخونامم ظریفه

منم موخااااام

خواستن، توانستن است..💃💃💃💃

شک‌نکن که تلاش کنی، بهش میرسی💪💪💪🦾🦾🦾

تو.میتونی#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
لطفا هر دو کاربر بحث رو تموم کنید 

اصلا ولم نمیکننن نی نی یار عزیز 

الانم چند بار ریپلای کردن باز 

جوری تحریک میکنن و دلشون میخواد فحاشی بشه بگن دیدی ما راست میگیم تو معلوم الحالی بی ادبی 

خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤
آرررره دیگه آدم یچی دیگه میشه😉👌🏻👌🏻 پس بذار 53...برای هر چیزی تلاش و ممارست داشته باشی به ...

قطعا تلاش می کنم و با شما عشقا پیش میرم

فقط امیدوارم جا نزنم و ادامه بدم( و البته اگه بقیه چندوقت دیگه نگن وای چقد لاغر کردی بسه) و تسلیم حر ...

اگر تصمیمت رو گرفته باشی کاری ب بقیه نخواهی داشت...تو تصمیم گیرنده اندام خودتی ن هیچکس دیگه

مطمعن باش اکثر بچه های اینجا این حرفا رو از اطرافیان شنیدن ولی جا نزدن

به حکمتش دل بسپار 🌿
 خواستن، توانستن است..💃💃💃💃 شک‌نکن که تلاش کنی، بهش میرسی💪💪💪🦾🦾🦾 تو.میتونی# ...

مرسی عزیزم

از تلاش دست نمی کشم و دلم میخواد همه اعضا به ایده آلی که میخوان برسن

فقط ی چیزی با قد 153 اگه بشم 53 کیلو ، استخونی محسوب میشم آیاااااااا؟ استخونامم ظریفه

گلم سایز ت هم مهمه ..

مثلا اگه سایزات کم باشه تو‌وزن ۵۵ هم استخونی معلوم میشی😅

ولیی اگه سایزات زیاد باشه... مثلا ۵۰ هم باشی، به یکی‌بگی، وزنت جند میخوره، میگه بالای ۵۵ 😢😁

مهم تناسب اندامی هست، با هر قدی 🌸🌸🌸

اگر تصمیمت رو گرفته باشی کاری ب بقیه نخواهی داشت...تو تصمیم گیرنده اندام خودتی ن هیچکس دیگه مطمع ...

من کار خودم رو می کنم ولی از الان مطمئنم نود و نه درصدشون تا منو ببینن سریع میگن ای وای چقد صورتت لاااااغر شده.....

باور کن اصلا نمیخوان ببینن که بدنم متناسب شده و حتی انکار میکنن و میگن از بدن زیاد لاغر نشده ولی صورتت خییییلیییییی