بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عنوان 🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار) | مشاهده متن کامل بحث + 526915 بازدید | 68299 پست 🍂سلام خیلی خوش اومدید 🍂لطفا و حتما قبل از شروع رژیم و برای عضویت توضیحاتی که در ادامه مینویسم رو بخونید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1399/06/25 | 22:45 447 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آروشا92 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 280 یه جدول وزن هست صفحه اول متناسب هر قدی توش هست عزیزم☘️☘️ من خودم لاغری رو دوسدارم😉 فقط امیدوارم جا نزنم و ادامه بدم( و البته اگه بقیه چندوقت دیگه نگن وای چقد لاغر کردی بسه) و تسلیم حرفاشون نشم دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست....
آروشا92 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 280 بدن ب آب نیاز داره برای پاکسازی برای نفس کشیدن برای درست کار کردن اندامها..جلوگیری از ریزش مو..پوست ... چشم گل بانو دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست....
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 خیلی زود بگید دست کی بالا....من من...دست من بالا🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻😂😂😂😂 واای این چقدر آشناس برام... یه برنامه تلویزیونی نبودههه؟؟؟؟😂😂😂😂😂 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
آروشا92 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 280 استخون.دوس# دستاشون بالااا😂😂😂🖐🖐🖐 منم موخااااام دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست....
فندق_فسقلی عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14483 دیدم برا من 55 رو هم زده متناسب ولی منم لاغرتر بودن رو دوست دارم آخرین بار که 53 کیلو بودم فکر کنم ... آرررره دیگه آدم یچی دیگه میشه😉👌🏻👌🏻پس بذار 53...برای هر چیزی تلاش و ممارست داشته باشی بهش میرسی🐥🐥🐥 به حکمتش دل بسپار 🌿
آروشا92 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 280 واای این چقدر آشناس برام... یه برنامه تلویزیونی نبودههه؟؟؟؟😂😂😂😂😂 فقط ی چیزی با قد 153 اگه بشم 53 کیلو ، استخونی محسوب میشم آیاااااااا؟استخونامم ظریفه دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست....
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 منم موخااااام خواستن، توانستن است..💃💃💃💃شکنکن که تلاش کنی، بهش میرسی💪💪💪🦾🦾🦾تو.میتونی# استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
gole_sorkh69 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1693 لطفا هر دو کاربر بحث رو تموم کنید اصلا ولم نمیکننن نی نی یار عزیز الانم چند بار ریپلای کردن باز جوری تحریک میکنن و دلشون میخواد فحاشی بشه بگن دیدی ما راست میگیم تو معلوم الحالی بی ادبی خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤
آروشا92 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 280 آرررره دیگه آدم یچی دیگه میشه😉👌🏻👌🏻 پس بذار 53...برای هر چیزی تلاش و ممارست داشته باشی به ... قطعا تلاش می کنم و با شما عشقا پیش میرم دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست....
فندق_فسقلی عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14483 فقط امیدوارم جا نزنم و ادامه بدم( و البته اگه بقیه چندوقت دیگه نگن وای چقد لاغر کردی بسه) و تسلیم حر ... اگر تصمیمت رو گرفته باشی کاری ب بقیه نخواهی داشت...تو تصمیم گیرنده اندام خودتی ن هیچکس دیگهمطمعن باش اکثر بچه های اینجا این حرفا رو از اطرافیان شنیدن ولی جا نزدن به حکمتش دل بسپار 🌿
آروشا92 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 280 خواستن، توانستن است..💃💃💃💃 شکنکن که تلاش کنی، بهش میرسی💪💪💪🦾🦾🦾 تو.میتونی# ... مرسی عزیزماز تلاش دست نمی کشم و دلم میخواد همه اعضا به ایده آلی که میخوان برسن دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست....
فندق_فسقلی عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14483 واای این چقدر آشناس برام... یه برنامه تلویزیونی نبودههه؟؟؟؟😂😂😂😂😂 چرا این یه برنامه بودش همیشه میاد تو ذهنم اما فراموش کردم کدوووم بوده☹️☹️☹️😂😂😂😂 به حکمتش دل بسپار 🌿
فندق_فسقلی عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14483 قطعا تلاش می کنم و با شما عشقا پیش میرم تو میتوووووووونی 💪🏻💪🏻💪🏻💛💛💛💛💛 به حکمتش دل بسپار 🌿
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 فقط ی چیزی با قد 153 اگه بشم 53 کیلو ، استخونی محسوب میشم آیاااااااا؟ استخونامم ظریفه گلم سایز ت هم مهمه ..مثلا اگه سایزات کم باشه تووزن ۵۵ هم استخونی معلوم میشی😅ولیی اگه سایزات زیاد باشه... مثلا ۵۰ هم باشی، به یکیبگی، وزنت جند میخوره، میگه بالای ۵۵ 😢😁مهم تناسب اندامی هست، با هر قدی 🌸🌸🌸 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
آروشا92 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 280 اگر تصمیمت رو گرفته باشی کاری ب بقیه نخواهی داشت...تو تصمیم گیرنده اندام خودتی ن هیچکس دیگه مطمع ... من کار خودم رو می کنم ولی از الان مطمئنم نود و نه درصدشون تا منو ببینن سریع میگن ای وای چقد صورتت لاااااغر شده.....باور کن اصلا نمیخوان ببینن که بدنم متناسب شده و حتی انکار میکنن و میگن از بدن زیاد لاغر نشده ولی صورتت خییییلیییییی دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست....