2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529418 بازدید | 68299 پست
سلام گلم...اصلا از کمربندهای لاغری استفاده نکن ب اندام های داخلیت فشار میاره...ما هدفمون اینه ک موقع ...

خوشگلم ممنونم از راهنمایی خوبت،اتفاقا چند سال این کمربند رو خریده بودم یک دفعه یادم افتاد گفتم بپرسم ببینم اصلا ضرری داره یا نه.چشم باز هم ممنون از اینکه راهنمایی کردید .🙏🙏🙏❣❣😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
شما فحاشی کردین وگرنه تو این تاپیک حدود ۳۰۰ نفر عضون چرا ب اونا تا حالا فحاشی نشده شما توهین کردی ما ...

میشه دیگه منو ریپلای نکنی الان که گفتی بی ادب نعلوم الحال چقدر شما با سخصیتی 

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

ببخشین این کاربر هیلی دلش میخواد با عصبی کردن و توهین بهم منم مثل خودش فحاشی کنم تا ثابت کنه به قول خودش من معلوم الحالم هی ریپلای میکنه میگه بی ادبی معلوم الحالی . میشه بهش رسیدگی کنین واقعا خسته هم کرده.واقعا یه انسان اگه شخصیت داشته باشه وقتی بهش میگی ریپلای نکن منو به احترام شخصیت خودش متوجه میشه

خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😘😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥 وااای سمیه جوجه هامو نیگا😍😍 هر وقت میذارمشون صدای جیک جیکشونو خودم ...

عزیزم😍😍😍😍

ماشاالله هر روزم تعدادشم زیاد میشه😁 دارن برات  سپاه  ‌میکنند🦾

انشالله که همین سال خبر جوجه دار شدنت را میشنویم😊 به شکمت هی نوک بزنن😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
در تاپیک از اون طرفه ✋✋✋✋

سپیده گلم..  

معلومه  ایشون دنبال دعوا هستش... تاپیکای خودش پر از دعوا و ناراحتیه، معلومه که با همه مشکل دارن ، نه فقط با اینجا...اصلا ارزش نداره که پیامش را بخونیم.. چه برسه به ریپلای کردنش.. حیف انگشتای نازت نیس 😊 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه فقط ب قسمت جلوی سرم و فرق سرم یکم زدم. 

سردی هوا روی سر خیست اثر گذاشت

ربطی به نوع روغن نداره

دفعه آینده یه نایلون بکش روش و روسری بذار

تابستون همینجوری اشکال نداره ولی الآن هوا سرده گلم

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سردی هوا روی سر خیست اثر گذاشت ربطی به نوع روغن نداره دفعه آینده یه نایلون بکش روش و روسری بذار ت ...

مرسی حتما همین کارو انجام میدم دفعه بعد

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
خود خونواده م نیستن جاریم میگه که خودش خیلی اضافه وزن داره  خواهرزادهام میگن اجی هام میگن ا ...

نظر خواهر و خواهرزاده و شوهر خوبه

نظر جاری چاقالو رو ولللش!

ولی در نهایت ببین خودت واقعا چی میخوای

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
قربونت برم من ❤❤❤ دقییقا همینطوره ک میگی👏👏👏👏👏

😘😘😘

عزیزم من الان امضاتو خوندم با توجه به قدت تقریبا میخوای وزنت 4 کیلو کمتر از قدت باشه تقریبا انگاری ...

من قدم 168....14 کیلو زیر قدم میشه نه 4 کیلو😉

منم کرفس ایده ال برام زده 62

کلا تا 10 کیلو زیر قد ایده آله بقیش سلیقه ایه

مثلا اگر خودت دوسداری توپر باشی وزنت رو زیاد کم نکن اما اگر استخوونی دوست داری تا ده کیلو زیر قدت هدف بذار

کلا ببین خودت چی میپسندی

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم.... زیره دم کن زیره سیاه ...عرق نعنا یا دمکرده نعنا هم خوبه ...منم مثل شما بودم اما بعد زایمان ...

ممنون گلم

چشم

امیدوارم برا منم کارساز باشه 🌹🌹🌹

@شب_بیدارم سرگروه مهربونممم سلام

من امروز گزارش کامل میدم. میدونم زحمتی میشه براتون اما ببینین روز فستم چطوره

گزارش#

صبحانه یه لیوان شیر و3تا خرما 

ناهار سالاد فصل بدون سس

میان وعده 3تا خرما. نصف سیب و10 دونه مغز پسته 

شام گوشت مرغ ابپز. 

جمع کالری 533

ورزش💃💃💃💃

چرخش باچوب 200تا          حرکت پهلو 200تا

حلقه 30 دقیقه.        پیاده روی یک ساعت

درازنشست 50 تا.       شنای دیوار 40 تا 

لگد الاغی 60 تا.          شنای زانو 20 تا 

چرخش روسی 100تا.      پل 40 تا

سردیپ باصندلی 20 تا      بالا بردن پا از پهلو 2 ست 12 تایی هر پا.          قیچی دست 60 تا 

وتمام