2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530568 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم من آموزش خیاطی میدم متد مولر با قیمت مناسب اگه مایل یاشید در خدمتم

🌸

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام من اومدم با ۱۶۰۰کاهش وزن الان۸۷۴۰۰هستم @بامدادخمار    

سلام عزیزم دمت گرم عالیه 

بااراده_جون#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@عروسترکم         @بامدادخمار     سلام به همه وقتی رفتم رو ترازو ...

به به دمت گرم عالیه 😍👌♥️♥️♥️

@بامدادخمار   عزیزم وزن اولیه ۶۸ وزن الان ۶۶/۶

افرین عزیزم خیلی عالیه 😍👌♥️💪🏻

سلام خوشگلم قربونت عزیزدلم 😘♥️ تو خوبی   داشتم پیام هارو میخوندم 🥵😍😅

ممنون  منم خوبم🌸

خدا قوت😁🦾

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خانمای سرگروه و با تجربه و بامداد عزیز @بامدادخمار     من روز پنج شنبه قبل از وزن ...

سلام عزیزم این پیامت رو نبودم ببینم احتمالا این هفته وزنت این نیست 

عزیزم صد گرم معمولا ممکنه بخاطر اب و اختلاف ترازو و این چیزا باشه که اصلا مهم نیست و جای نگرانی نداره 

تو دوروز هم نباید توقع کاهش داشته باشی 

فقط هر هفته تو روز مشخص و شرایط مشخص وزن درسته بجز این کاذبه 

اینهفته هم که عالی کم شدی 😍👌پس استرست الکی بوده مطمئن باش اگه درست رعایت کنی صد در صد کاهش داری 

الهه جون، @بامدادخمار

عزیزم یه سوال داشتم، من قبل از چالش ببخشید (یبوست) داشتم واز زمانی که رژیم چالش پاییزی شرکت کردم خیلی شکم روی خوبی داشتم تا اینکه بعد از خگخ هفته پیش دوباره (یبوست) پیدا کردم 

نمیدونم دلیلش چیه؟ 

ناگفته نماند که من در این هفته عکس رنگی انجام دادم و حدود یک هفته اس قرص های داکسی سایکلین و متفورمینک مصرف میکنم. 

الان شما چی پیشنهاد میکنید 

پیاده روی روزانه 30دقیقه و 30دقیقه حرکات مقاومتی مربوط به شکم و تمام بدن هرروز انجام میدم

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
@سمیه1396     @دیانا24      سلام میشه راهنمایی کنین چند روزه برنامه ام ...

سلام گلم 

وقتي صبح از خواب بيدار ميشي

همون صبح چيزايي كه ميخواي بخوري رو وارد كالري شمار كن 

و اينجوري ميدوني چقدر و چه اندازه بايد بخوري 

و از مجازت بالا نميزنه

چرا از الان ميگي فردا نميتونم رعايت كنم؟

الهه جون، @بامدادخمار   عزیزم یه سوال داشتم، من قبل از چالش ببخشید (یبوست) داشتم واز زمانی ...

سلام عزیزم هر دوتا دارویی که مصرف میکنی تاثیر داره رو این‌موضوع 

سالاد ،روغن زیتون ،انجیر ،تخم شربتی ،بامیه خورشتی، برگه زرد آلو میوه بجز موز ، شیر خیلی سرد ،اب زیاد اینا تو بهبود یبوست تاثیر خوبی داره 

سلام رييس كجا بودي😕

سلام عشقم 😘♥️ 

دنبال یه لقمه نون و بوقلمون حلال 😂

@sepiiiiiideh     سلام سلام من وزن کشی کردم بدون لباس82کیلو650گرم با لباس83کیلو150گرم ...

سلام عزیزم عالی کم شدی 😍😍👌♥️

@آسنات99

سلام عزیزم، شبتون خوش 

من امروز خگخ نداشتم و کالری مجازم 1140تاست که 1050تا مصرف کردم. 

30دقیقه پیاده روی کردم که 10دقیقه آن دویدن بود و25دقیقه حرکات مقاومتی مربوط به شکم و بدن 

وچالش چوب، چالش شنا دیوار هرکدام 2ست 15تایی انجام دادم

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
سلام عزیزم هر دوتا دارویی که مصرف میکنی تاثیر داره رو این‌موضوع  سالاد ،روغن زیتون ،انجیر ،تخم ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون 😘😘😍