2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526077 بازدید | 68299 پست
@golpari9397                         &n ...

خیلی عالیه

من امروز گند زدم

ولی از فردا سعی میکنم مواطب خودم باشم

آره خیلی خوبه

چون من ورزش نمیکنم و با 12 کیلو کاهش فقط 1 سایز کم کردم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
گلم دو‌تا اپ ورزشی را یه روز یه جا نرو... بهت خیلی فشار میاد.. روزی ۱  اپ ورزشی در کنار پیاده ...

چشم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من 90 روز روزه قرض دارم الان سه روز در هفته روزه میگیرم بنظرتون وزنم کم میشه یا در کنار روزه رژ ...

سلام عزیزم نه لزوما با روزه وزن کم نمیکنی باید کالریت روهم رعایت کنی و مایعات هم زیاد مصرف کنی که کاهشت با روزه کم نشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

انگیزه#  

اندامش زیباست😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عنوان این شعر....همدمم...برای من گفته😉

به به روحم تازه شد دمش گرم عالیه 😍👌

عشقتون پایدار باشه عزیزدلم 🤲🏼♥️♥️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش_راهنما#  

کالری محاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

—————————

@sepiiiiiideh  سلام‌گلم🌸خسته ی مهمونداری  نباشی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دشمنت شرمنده عزیزدلم💚 همینکه بدونیم سرحال و سالمی کافیه خداروشکر بهترینا رو برات آرزو میکنم مهربو ...

😘😘♥️♥️♥️♥️

تا پریروز خوب رعایت میکردم از دیروز دوتا غذای پرکاری همه چیزو به هم زد من حتی روز تولدم با وجود مهمو ...

عزیزم خوبیه کالری شماری اینه که همه چیز میتونی بخوری ولی به اندازه آش رو میتونستی بخوری ولی کم تر یا برای وعده های دیگه جبران میکردی 

با این واقعیت باید کنار بیاییم که زندگی همیشه بر طبق روال و رو برنامه نیست اگه بود رژیم خیلیی راحت تر بود چون بالاخره ادم تو خونه و باشرایط نرمال خیلی بهتر میتونه رعایت کنه باید تمرین کنیم‌که تو شرایط خاص بتونیم رو رژیم پایبند باشیم اینه که مارو از بقیه متفاوت میکنه و باعث موفقیتمون میشه 

همه ی بچه های اینجا مطمئن باش تو شرایط تو بودن ولی اونایی که کنترل کردن و درست تصمیم گرفتن به هدفشون رسیدن 

کم کم تمرین کن که تو مهمونی مسافرت جلوی تعارف ها و غذاهای خوشمزه چجوری خودت رو کنترل کنی و چجوری غذا بخوری که هم سیر بشی هم رو رژیمت بمونی 

روی اراده ت کار کن اول تاپیک روش تقویت اراده رو بخون 

الان پیام هامو خوندم یه مطلبی میزارم برای تقویت اراده اونم بخون 

تو میتونی 💪🏻🌸

عزیزم خوبیه کالری شماری اینه که همه چیز میتونی بخوری ولی به اندازه آش رو میتونستی بخوری ولی کم تر یا ...

سلام الهه جان .خوبی؟؟؟چالش نمیزاری؟؟؟

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
همش به لطف تو و تاپیک خوبته... الهه جون 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

😘♥️

خیلی عالیه من امروز گند زدم ولی از فردا سعی میکنم مواطب خودم باشم آره خیلی خوبه چون من ورزش نمیک ...

ورزش کن عزیزم تا پوستت شل نشه منم ن وزن کم کردم ن سایز فقط شکمم عقب رفته یکم. حس بهتری دارم ولی پهلوها آب نمیشه😌😌شکمو پهلوم منو پهن نشون میده وصورتمم تپله. معدم دردمیکرد بیشترخوردم ازاین هفته ایشالا رو 1400 میبندم دیگ. فقط عزیزم ممنون میشم شنبه بهم هی یادآوری کنی فست بگیرم ول نکنم میخام ازایتپ دربیام چون میخوام یکی بهم انگیزه بده😘😘😘😘

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
 سلام الهه جان خوبی؟❤️ چه خبلا

سلام خوشگلم قربونت عزیزدلم 😘♥️ تو خوبی  

داشتم پیام هارو میخوندم 🥵😍😅

سلام الهه جان .خوبی؟؟؟چالش نمیزاری؟؟؟

سلام عزیزم قربونت😘♥️ 

چرا ایشالا یکم فرصت کنم میزارم حتما 👌

سلام عزیزم قربونت😘♥️  چرا ایشالا یکم فرصت کنم میزارم حتما 👌

کاش واس هفته بعد بزاری

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
بچه های عزیزم سرگروه های گل گلااااب و الهه جون میخام ی روغن چربی سوز فوق العاده راحت بهتون یاد بدم ...

سلام خوشگلم بگو عزیزم من به سرگروه ها میگم ♥️