2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530525 بازدید | 68299 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره تقریبا نهایت گاهی ۲ روز لکه بینی دارم الان از دو روز پیش لک میاد ولی خود بی صاحابش نمیاد ی ول ...

اگ همیش اینجور و خیلی کم عیب نداره ولی اگ مثلا پنج شش روز و اذیت میشی چرا میش دارو استفاده کنی و لکه بینی رو نداشته باشی‌.ولی اگ کم ولشکن .دارو نخوری بهتر

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

[QUOTE=158634702] سلام بچه هاشما میگو رو چجوری درست میکنین؟   [/QUOTE

وای من عاشق میگوام😍 

بنظرم میگو نباید خیلی پخته شه، من اینجوری درست میکنم:

پیاز رنده شده با روغن کم تفت میدم تا طلایی شه زردچوبه، نمک و فلفل قرمز اضافه میکنم مخلوط میکنم بعدش میگو اضافه میکنم هفت هشت دقیقه که حرارت دید امادست 😍

بعدش با نون یا شوید پلو میتونید میل کنید البته من نونو ترجیح میدم چون مزه میگو کاور نمیکنه. 

Null
@سمیه1396     سلام عزیزم🥰🌹 ورزشای هر روزم رو مینویسم ...لطفا ببین خوبن یا نه ۵ دقیقه ...

سلام گلم🌸

دشمنت شرمنده... راحت باش😊

ورزشات عالی هست👏👏👏به همین مقدار ادامه بده فعلا👌بیشترش نکن...

منم خودم همیشع اول ِ ورزشام، پیاده روی ترکیبی دارم( همون اینتروال) واسه گرم کردن  بدن و بالا بردن ضربان قلب عالیع...

فقط باید برعکس باشه.. زمان بیشتر برای سرعت کم..  و   زمان کمتر برای سرعت بیشتر..

من  خودم اینجوری میرم:  ۱۰ دقیقه ی اول را یواش میرم.. ۵ دقیقه ی اخر را میدوم..

اپیلیکیشن شکمت عالیه، منم خودم با همون  کار میکنم.. 

فقط حرکات را یواشتر انجام بده.. تند تند انجامش نده....هر چی حرکت با دقت تر و درست انجام بشه، موثر تره...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه 😒 خیلی خوابم میاداااا ولی میرم تو تخت میپره تا ۳ بیدارم اونم به زور خودمو میزنم بخواب میخوابم😕

یکی از علتهای چاق شدن نخوابیدن در شبه

من هم همین بودم..سعی کن ظهر نخوابی..تحت هر شرایطی ک شده صبح ساعت 7 نهایت 8 پاشوووو حتی اگر خوابت بیاد..بعدش صبحانه...ورزش کن...کارتو انجام بده...ظهر نهایت 1 ساعت بخواب...شب زود برو تو رختخواب اینو چند روز تکرار کن عادت میکنی

الان من همینجور شدم

به حکمتش دل بسپار 🌿
باریکلا خانوم نمونه و از همه مهم تر صبور و با حوصله💐💐

مرسی گلم🌸❤️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنونم که جواب دادین

موفق باشی🦾

گزارش#

صبحانه =نمیرو کم روغن یک دونه،، نان گندم 30 گرم گوجه و فلفل دلمه ای 

ناهار =سوپ جو 3 لیوان، نان 40 گرم، سبزی خوردن یک بشقاب 

شام یک لیوان آش ماست با زیره 

میان وعده =آجیل،، آب انار یک لیوان، توت خشک 20 گرم 

ورزش یک ساعت پیاده روی 

کالری مصرفی 1200تا کالری مجاز 1200 تا 

@آسنات99

@اتنا72

@خانومه_مانكن  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
😂😂😂😂 نکن دلبندم شب دیر خواب میری اینجور🤣

😂😂😂😂دیگه عادت کردم... معتادا دیر میخابن😆👌

باریکلا به ارادت👏👏👏 پز دادن هم داره، اینکه ارده ای به این خوبی داری👌👌👌

ممنونم عزیز دلممممم

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه