2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526691 بازدید | 68299 پست
@سمیه1396     @فندق_فسقلی     @آسنات99     @مرباجونی   ...

سلام‌گلم🌸

به به عالی بودی ورزشکار👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ای جااانم به به چه صفایی🍂🍂🍂🍁🍁‌ عالی عالییی منتظرتم🧡🧡🧡🧡🧡

از این دهه 70 لعنتی بسییییییی خسته شدم و ارش بدم میاد😖😖😖😖

از بعد زایمانم که 1 سال پیش بود تو این 70 لعنتی ام😣😣

دلم میخواد تا نهایتا 2 هفته دیگه بیام تو 60😟😟

راستی یهو یادم اومد

من اگه 1کیلو کاهش داشته باشم انشالله، باید ازگروهت برم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این دهه 70 لعنتی بسییییییی خسته شدم و ارش بدم میاد😖😖😖😖 از بعد زایمانم که 1 سال پیش بود تو ای ...

ایشالا عزیزم چرا نری تو دهه شصت به زودی زود😍🧡🧡🧡🧡 به به کلی میرقصیم باهم صعود کنی گروه بالاتر افرین 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻♥️♥️♥️♥️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@آسنات99     @taniya1400     @سمیه1396     @مرباجونی ...

سلام چالش پاشنه پا

چالش کل بدن

چالش اسکات. بالاتنه اینا از کجا میشه ببینم انجام بدم؟

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
ایوله ایوله ایول 😍😍😍🎊👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 رژیمی_نمونه😍#   کارت حرف نداره😘🐥🐥❤❤

محبت داری عزیزدلم😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
یعنی حال کردم با این برنامه ی سالم و قشنگت👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

خجالتم نده عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
فدای تو ب پای شما نمیرسم ❤❤❤❤❤❤❤

خدا نکنه گلم... کارت بیسته👌😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چرا 😯 بدون نون چه ایرادی داره 😨

خب اخه گوجه اسیدیه واسه معده اول صبح خوب نیس .بعد نون و پنیر هم کنارش میذاشتی.

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
شما موظف هستین هر شب بهم گزارش بدی  اتفاقا خوب شد گفتی یک دوتا دیگه هم بودن از بچه هامون که می ...

منم هرشب بهتون گزارش میدم اینجوری انگیزه میگیرم

وگرنه خراب میکنمم دیروز خراب کردم بد جور اما میخام تا یکشنبه انقدر تلاش کنم ک حتما یک کیلو حداقل کم کرده باشم

منم دوروزه شروع کردم هر چیزی که میخورم با کرفس کالریشو حساب میکنم برنج حدود ده قاشق و نون دو کف دست تو صبونه میخورم.

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲