2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست

بجه های گروه قرمز❤❤❤❤❤❤❤

سلام روزتون بخیر

بچه ها من از سایت خروج‌کلی زده بودم..رمزمو فراموش کرده بودم..واسه اینه دو روز نبودم

تو‌ مدارکمو گشتم خداروشکر یادداشت کرده بودم..

ازمون پسرمو بگیرم میام..دوستون دارم😍😍😍😘😘😘

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها با کدو حلوایی غذای رژیمی خوشمزه‌بلدین؟؟؟

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

@آسنات99  

@taniya1400  

@سمیه1396  

@مرباجونی  

@شب_بیدارم  

سلام گلهای تو خونه😍😁

گزارش#  

🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿

🦜صبحانه:نان لواش +ارده+شیره خرما+کنجد+گردو+ دمنوش به لیمو = 285کالری🍁

🦜ناهار: سوپ جو=280 کالری🍁

🦜شام:جگر + دوغ = 225 کالری🍁

🦜میانوعده: نارنگی +هلو +شلیل+بادام +چای سبز دارچینی +یه قاشق حلوای بدمزه ناشتا=232 کالری🍁

🍃کالری مجاز 1030🍃

🍃کالری دریافتی1022🍃

🦋8 لیوان آب🌾

🦋چرخش روسی🌾

🦋شنای دیوار 🌾

🦋لمس پاشنه پا🌾

🦋بالا بردن پا توضیحش سخته😁🌾

🦋چالش کل بدن🌾

🦋پیاده روی 🌾

🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿🌰🐿

به حکمتش دل بسپار 🌿
@آسنات99     @taniya1400     @سمیه1396     @مرباجونی ...

سلاااام رژیمیه نمونه😘🌹😁😁😁😁😁

چ عااالی👏👏👏👏👏

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

سلام 

اشکال نداره فقط فردارو رژیم نباشم؟ هم ناهار مهمونم هم شام و اینکه هر روز تا الان رعایت کردم و فقط فردارو رعایت نکنم اضافه نمی کنم؟ روز بعدشم نمیتونم فست باشم و مجاز میخورم

@آسنات99  

@سمیه1396  

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....
کار خاصی کردی این هفته که کاهشت خوب شده بود؟

خیر دستورات شماها رو اجرا میکردم کجا بودی یادم رفت هفته ی قبل ن قبلترش تگت کنم درر واقع آخرین روزه چالش تاپستانی ک وزن کشی بود رکود دار بودم تو کاهش 2 کیلو کم کرده بودم خودم شوک بودم.....ن والا کاره خاصی نکردم یکم پیاده روی داشتم اونم سریع...آخه ی چند وقتیه یکم درگیرم مهمونی و مهمون بازی وقت ورزش ندارم اساسی متاسفانه....ولی پرهیز غذایی تا دلت بخاد....دعوام نکنی برنج هفته ایی ی بار میخورم در حد 5 قاشق....نون ام روز درمیون فقط صبحااانه😁😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
باریکلااااااا👏👏👏👏👏🎊🎊🎊🎊🎊کارتتتت خیلیییی درستهههه🌼🌼🌼🎊🎊🎉🎉💃💃💃💃💙💙💙💙

استادم تو بودی و هستی ننه😘😘😘😘

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😍😍😍😍😍ايوولا با همين فرمون برو جلوووووو

همش از اون فست فوده ک تو بزور ب خوردم دادی میترسیدم......خدا رو شکرررر. 😁😁😁😁