ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
اشکال نداره فقط فردارو رژیم نباشم؟ هم ناهار مهمونم هم شام و اینکه هر روز تا الان رعایت کردم و فقط فردارو رعایت نکنم اضافه نمی کنم؟ روز بعدشم نمیتونم فست باشم و مجاز میخورم
خیر دستورات شماها رو اجرا میکردم کجا بودی یادم رفت هفته ی قبل ن قبلترش تگت کنم درر واقع آخرین روزه چالش تاپستانی ک وزن کشی بود رکود دار بودم تو کاهش 2 کیلو کم کرده بودم خودم شوک بودم.....ن والا کاره خاصی نکردم یکم پیاده روی داشتم اونم سریع...آخه ی چند وقتیه یکم درگیرم مهمونی و مهمون بازی وقت ورزش ندارم اساسی متاسفانه....ولی پرهیز غذایی تا دلت بخاد....دعوام نکنی برنج هفته ایی ی بار میخورم در حد 5 قاشق....نون ام روز درمیون فقط صبحااانه😁😁😁😁
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
همش از اون فست فوده ک تو بزور ب خوردم دادی میترسیدم......خدا رو شکرررر. 😁😁😁😁