من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
اشکال نداره فقط فردارو رژیم نباشم؟ هم ناهار مهمونم هم شام و اینکه هر روز تا الان رعایت کردم و فقط فردارو رعایت نکنم اضافه نمی کنم؟ روز بعدشم نمیتونم فست باشم و مجاز میخورم
خیر دستورات شماها رو اجرا میکردم کجا بودی یادم رفت هفته ی قبل ن قبلترش تگت کنم درر واقع آخرین روزه چالش تاپستانی ک وزن کشی بود رکود دار بودم تو کاهش 2 کیلو کم کرده بودم خودم شوک بودم.....ن والا کاره خاصی نکردم یکم پیاده روی داشتم اونم سریع...آخه ی چند وقتیه یکم درگیرم مهمونی و مهمون بازی وقت ورزش ندارم اساسی متاسفانه....ولی پرهیز غذایی تا دلت بخاد....دعوام نکنی برنج هفته ایی ی بار میخورم در حد 5 قاشق....نون ام روز درمیون فقط صبحااانه😁😁😁😁
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
همش از اون فست فوده ک تو بزور ب خوردم دادی میترسیدم......خدا رو شکرررر. 😁😁😁😁