2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525780 بازدید | 68299 پست
ای وااای ناراحت شدم عزیزم مراقب خودت باش🧡🧡🧡🧡🧡

عزیزم من امروز اومدم خونه انشالله فردا رژیمم شروع میکنم 

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شب_بیدارم  سلام سر گروه جون

@مامان_2_گل_پسر  

@بارانبانوو  

@‍vianaasaliii

سلام دوستای گوگولی

کالری مصرفی ۱۳۵۰

کالری مجاز ۱۴۰۰

فعالیت ها

۳۵ دقیقه رقص

۱۵ دقیقه قدرتی 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
ببخشید پاپ کرون بدون روغن بلدید خوب میشه؟؟؟

ظرفتونو بزار رو شعله خوب که داغ شد ذرت بریز تو ظرف جوری که یک لایه ذرت کف ظرفت قرار بگیره زیادتر نشه. بعد درشو ببند اولین صدای ترکیدن ذرت که اومد ظرفتو کمی از شعله اجاق فاصله بده و مرتب بچرخونش که حرارت تو سطح ظرف کاملا پخش شه وقتی صدای ترکیدنم تک و توک شد یعنی امادست. من اینجوری درست میکنم خوب میشه. 😊

Null

گزارش#

صبحانه= نان گندم 30 گرم.. پنیر 24 گرم.. گوجه 40 گرم خیار یه عدد... با یه خرما ویه لیوان چای سبز 

ناهار=آب مرغ با یکم گوشت.. نان 50 گرم.. سیب‌زمینی آب پز 40 گرم 

شام =ماست یه لیوان،، خیار یه عدد،،، گوجه 50 گرم،، توت خشک 20 گرم 

میان وعده =بادام و فندق... نارنگی یه دونه.. آب انار نصف لیوان.. 

ورزش =،چند روزه قدرتی کار نکردم وقت نشده 😢پیاده روی 1 ساعت و نیم 

کالری مصرفی 1200  کالری مجاز 1200

@آسنات99   @اتنا72      @خانومه_مانكن    

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
    بچه ها تقریباً ۲هفته هست چالش جدیدشروع شده وشمااعلام وزن نکردید۲اخطاردارید۳تابشه ...

سلام گلم منکه بهتون گفتم

انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠                      
ماچ رو لپات😍😍

🙈🙈🙈😍🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم    سلام  سر گروه جون @مامان_2_گل_پسر     ...

سلام عزیزم.

عالی مثل همیشه💪💪💪

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
امروز استثنا بود چون شوهرم واس ناهار نیمد منم چیزی نخوردم . وگرنه برعکس شاما معمولا چیزی نمیخورم به ...

تو# عالی# هستی# ❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اره جذابه  منم دوووس 😍😍😍😍 تو لاغر نکن بزار همین‌جوری پلنگ بمونی😁

😂😂😂😂لاناتی😂😂😍😍😍

باشه😂😂😂😂مرسي كالري شمار دكتر كرماني چيه؟  واسه ايفون جواب ميده؟

کالری شماری که کتاب بهمون داد از سیر تا پیاز تو صفحم گذاشتم عکس تمام صفحات رو 😁😁♥️♥️

سلام مجدد سرگروه جونم  گفتید شب جهت یاداوری صداتون کنم 😍🧡 گلم کالری مجازم ۱۲۰۰ هست 😊

خوب کردی عشقم 

عین همین رو بخور  کالریتو رو ۱۲۴۰ بستم فک کنم جوابه برا ۶۷کیلو 🧡🧡🧡

عزیزم من امروز اومدم خونه انشالله فردا رژیمم شروع میکنم 

الهی عزیزم به فکرتم‌همش مراقب خودت باش ایشالا زودتر خوب میشن🧡🧡🧡🧡