2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 521166 بازدید | 68299 پست

@سمیه1396  سلام‌گلم‌ممنون‍م‌با‌حوصله‌جوابمو‌دادی‌گلم‌

دعا‌گوی شما‌هستم‌

متشکرم‌گلم

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@عروسترکم     وزن شروع ۱۰۳.۴۰۰ وزن الان۱۰۲.۲۰۰ وزن هدف۶۷

اهان الان این تگ کردن درسته..و اون هفته سایت برای من خراب بود و دو نفر دیگه هم ک منو تگ‌ کرده بودن تو اعلاناتم نیومده بود.

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها چرا سایت واسه من بروزرسانی نمیشه؟؟

همه تاپیکا واسه ی ساعت پیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ببخشید یادم رفت من ۹۴ و ۴۰۰

قوانین_تاپیک#  

عزیرم حتما یکشنبه ها وزنتو بگو..الان من نمیتونم اخطارها تتو پاک‌کنم.چون لیستمو ساعت های ۷ بود بستم..ولی هفته دیگه حتما اعلام‌کن ک حذف نشی.ممنونم❤🙏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@شب_بیدارم       شب بیدارم جان من متاسفانه نمیتونم فستهامو بگیرم چون بدنم خیلی ...

گلم ماه اول فست گرفتن اجباری نیست..

این ماه را نگیر که بدنت به رژیم عادت کنه

بعدش ماه بعدی را یه روز فستت را  امتحان کن با ۷۰۰

اگه‌تونستی که چه خوب

اگه نشد،، کالریت را با منهای ۲۰۰ ببند، بدون فست😉

نو این ۲ هفته کاهش وزن هم‌داشتی؟ چقدر؟؟

ورزشات چیا هستن؟؟ ‌چقدر 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بیشتر ببینید
بچه ها چرا سایت واسه من بروزرسانی نمیشه؟؟ همه تاپیکا واسه ی ساعت پیشه

سایت قاط زده

بالای صفحه اون فلش دایره ای را بزن درست میشه صفحه هات

ولی‌مشکل بروزرسانی همچنان هست🤕

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بیشتر ببینید
@سمیه1396    سلام‌گلم‌ممنون‍م‌با‌حوصله‌جوابمو‌دادی‌گلم‌ دعا‌گوی شما‌هستم‌ متشکرم‌گلم

سلام‌گلم🌸

خوشحال میشم که کمکی کرده باشم.😊

موفق باشید💪

بیشتر ببینید
بچه هاا نی نی سایت شما هم قاط زده😫😫😫😫 بروزرسانی میزنم، هی میره عقب تر به جای جلوتر😕 ...

واس من ساعت8 شب نشون میده😂

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
📣📣📣📣📣📣📣 🟠🟡🟢🔵🟣🔴🟠🟡🟢🔵🔴 بچه های  گلِ تاپیک چون تعدادتون زیاد هست ماشا ...

عزیزم من عضو نیستم اگ سوال بپرسم جواب میدی؟ 

میگم اگ مثلا کم خوری کنم تنقلات و حذف کنم و روز نیم ساعت برقصم ایا میتونم شکم پهلوم اب کنم 

میتونم 6 کیلو کم کنم؟ 

منظورم از کم خوری مثلا در روز 4 5 کف دست نان هم صبحانه هم شام برنج مثلا 7 8 تا قاشق اینا 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
الآن این وزن های من رو قبول میکنه یا نه  اگه برای دفعه اول را هم ببینی آبی شده بود که ولی اونم ...

عزیزم اول چالش گفت هم گفتم اگه دیراومدم یا مشکلی بود زود شکایت نکنین..والا ب خد اا ماهم مشکلات خودمونو داریم..بعد میایم اینجا بدتر بی انگیزه میشیم..البته منظورم ب شما نیس

تو‌چالش های قبل خیلی از این مشکلات اونم بدتر داشتم

شک نکن هر اعلانی برای من بیاد من میخونم و ریپ میزنم..اگه هفته پیش نیومده چو ن سایتم خراب بوده...

پس لطفا صبور باشین🙏❤

بچه ها هرکی موافقه تو واتساپ‌یا تلگرام گروه بزنیم ک رژیممونو اونجا شروع کنیم بمن درخواست‌دوستی بده

ما همینجا راحتیم😊 

بیشتر ببینید