2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525893 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

دوستان عزیز شما دو هفته اعلام وزن نکردید و امروز دومین اخطار رو گرفتید....اگر هفته آینده اعلام وزن نکنید از لیست حذف خواهید شد.......❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

@mahsa6890  

@آدامـســـبـادکـنـکـی‍  

به حکمتش دل بسپار 🌿
 خخخخ 😘😘😘

عزیزم صبح ها سرکه سیب و نمک دریا بخورم برای بالا بردن متابولیسم ایرادی نداره بهش میگن الکترولیت 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
کالریت  پر نشده که🤕 میوه های خشک انواع مغزها خرما میوه هایی مثل مز و اواکادو،سیب ...

اره تا شب اب میوه احتمالا و اخر شب هم شب میخورم پر میشه دیگه

ممنون جواب دادی پس در کل بد نخوردم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بچه هاا نی نی سایت شما هم قاط زده😫😫😫😫 بروزرسانی میزنم، هی میره عقب تر به جای جلوتر😕 ...

اره برا منم همینه میره اوله صفحه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ای جاانم مبارک باشه خانم‌کاهشت💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡 عزیزجانم همین الان داشتم لیست رو‌تحویل م ...

ببخشید من فک‌میکردم تا آخر شبه چشم 😘😘😘ن

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
@آدامـســـبـادکـنـکـی    

اخرش تک شد😂😂😘😘 چقدر سخته نوشتن کاربرش 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اخرش تک شد😂😂😘😘 چقدر سخته نوشتن کاربرش 

سمیه جون شما نظری برا استپ وزنیم نداری؟؟؟شوک مو ب مو گرفتم کالریمو درست میخورم برنج نون شیرینیم خیلی کمه ب اندازس فست دارم ورزشم باشگاه میرم 😭😭😭😭چند ماهه استپ شدم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
مطمئن باشم😂😂😂😂😂 گلم طناب نزن، بزار تو‌ وزن های پایینتر...😉 اگه هر شب با جم میری، میتون ...

سمیه جون چرا نباید طناب زد من اکثر روزا طناب میزنم 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
سلام دوست عزيدم  بنظرتون من ميتونم تا آخر مهر به وزن ٨٠ برسم الان ٨٤/٤٠٠ ام اول شهريور ٩٢/٢٠ ...

سلام عزیزم تویکماه ۴تا۵کیلوبسته به متابولیسمه بدنمون میتونیم کم کنیم باتلاش کارنشدنداره حتماً میتونی🌼🌼🌼