2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525893 بازدید | 68299 پست
اشکال نداره عزیزم از امروز فعالیت رو ببر بالااااا  از صبح برنامه رو بچین تا شب  آب زیاد ...

سلام نیلو جان ....شبت بخیر....نیلوفر من الان داشتم فکر میکردم چرا اینجوری شدم فقط یه چیزی یادم میاد اونم قرص یونی زینک که یه هفته دارم میخورم....بنظرت یونی زینک اشتها آوره؟؟؟

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

@آسنات99  عزیزم من ۸کیلو کم کردم البته هنوز ده کیلویی اضاف دارم ولی با این وجود خیلی بازوهام شل شده چه ورزشی رو پیشنهاد میدین 

فقط روزی ۳۰ دقیقه پیاده روی میکنم روند کاهش وزنمم خیلی کند شده هفته ای ۱۰۰تا۲۰۰گرم کم میکنم

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی من چرا دو اخطاره ام من که هر دوبار وزنم رو اعلام کردم هفته پیش لایکمم کردی

آخرین وزنی ک ب من دادی ۱۰۳.۴۰۰ بوده...دیگه اعلام وزن نکردی..چون من اعلاناتمو چک میکنم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه،دوستان عضو جدید میگیرن؟؟

منم میخوام وزن کم کنم...وزن فعلی ۶۵قدم ۱۶۰میخوام بشم ۶۰کیلو ...چیکار کنم...میخوام از فردا همراه شما باشم...گفتن عضو نمیگیرن...کسی هست کمکم کنه

@عروسترکم ‍ سلام صبح خوب پاییزتون بخیر  وزن شروع ۱۰۳.۴۰۰ وزن هفته پیش ۱۰۲.۲۰۰ وزن این هفته ۱ ...

خب عزیرم الان ب نظرت منو تگ‌کردی😳😒واسه  همینه تو اعلاناتم نیومده و منم اخطار دادم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@شب_بیدارم    

شب بیدارم جان من متاسفانه نمیتونم فستهامو بگیرم چون بدنم خیلی ضعیف شده سال گذشته بدنم به شدت عفونت کرد و من خیلی ضعیف شدم حتی کالریمم باید باشه1160ولی من1350تو این دو هفته کالریمو بستم چون خیلی ضعف میکنم...گلم پیشنهادی برای من داری؟

@سمیه1396  

مینا جون هدفت چنده؟؟؟

والا ۵۵..ولی اذر دیگه نمیتونم  سختمه..بشم ۵۸..ک رفتم تثبیت ۶۰ بمونم دیگه

دقیقا منم همیشه نیم کیلو نیم کیلو میام پایین  الان چون روزای اوله رژیمه خوب کم کردم

اره دیگه وزن چن کیلو بیاد پایین بعدش یه ذره سخت میشه 

بازم من راضیم نیم کیلو کم کردم 😀

وزنم کاهش کم داشته باشه بهتر از افزایشه😂

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
سلام نیلو جان ....شبت بخیر....نیلوفر من الان داشتم فکر میکردم چرا اینجوری شدم فقط یه چیزی یادم میاد ...

سلام من عضو تاپیکتون نیستم اگ نباید پست بزارم ببخشد

ولی بله خیلی اشتها و زیاد میکن منم همینطور بودم کالری شماذی میکردم ینی این قرص همه چیز و ریخت بهم 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
سلام سمیه جون من از قسمت پشت کتفم خوشم نمیاو تو لباس تنگ خیلی تابلوئه شما با این اپلیکیشن کار کردی ت ...

سلام‌گلم

وزنت که کم بشه، در‌کنارش، سایز کل بدنت هم کم میشه...

من بیشتر با چالش چوب  ‌‌و شنای دیوار..نتیجه گرفتم و بعدش این اپ

بستگی داره به مقدار چربی جمع شده توی اون قسمت که چقدر طول میکشه..

من از اول تابستون  که شروع‌کردم، الان بهتر شده.صافِ صاف هنوز نشده..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
1️⃣کالری شماری  رژیم ما بر پایه ی کالری شماریه  یعنی هر چیزی از صبح تا شب میخوریم باید ک ...

دوست عزیز کالری شماری کار اشتباهی و این مدل رژیم گرفتن سالهاست رد شده تو جامعه علمی. 1200 کالری خوردن حماقت محضه بعد دوماه استپ میکنه بدن هزارتا بیماری میاد سراغ آدم باعث ریزش مو شدید وغیر قابل برگشت میشه کمبود کلسیم و....

وقتی استپ کردی باید کالری تو کم کنی میشه هزار

600

500

منطقیه؟

چجوری با1200 کالری میخای ورزش کنی‌؟ 

آیا هدفت فقط 20 30l کیلو کاهش وزنه؟ 

بعدش نمیخوای زندگی کنی قراره بعدش بمیری؟ 

نمیخوای لخت هم که باشی اندامت زیبا باشه یا فقط زیر لباس مهمه؟ پوست شل افتاده مهم نیست؟

ماکروها چی میشن چند گرم پروتئین چند گرم کرب چن گرم چربی اینا کجان؟ شما رو اینا که تمرکز کنی کالری مورد نیازت خودبخود درمیاد بدون محاسبه 

لاغر شدن مهم نیست چطور لاغر شدن مهمه و لاغر موندن. 

🐧🐧🐧🐧🐧

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  

بچه ها هرکی موافقه تو واتساپ‌یا تلگرام گروه بزنیم ک رژیممونو اونجا شروع کنیم بمن درخواست‌دوستی بده

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!