2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
خخخخخ فدادون قبلیه را خودم درس کرده بودم اینا مادرشوهرم میخان درس کنن.  اتفاق لذت بخشیه ک و ...

چرا دمغ 

دوست نداره بیاد خونه مامانش؟

۷ کف دست نون خوردی، ب نظرم زیاده😎🤗

😂😂😂😂😂😂😂 بخدا اولین نفرم تو لیست تازه هفته پیش اسم خودمو تو لیست ننوشته بودم انقدددر که شلوغ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آب در کوزه و ما تشنه لبان میچرخیم....😂😂😂

خودم عاشق خودتم که😍😍😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوش بحالت سمیه  عالیه وزنت اونم با اون قدت👍👍👍👍

مرسی‌گلم😘😘😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مطالب.مهم.گروه.قرمز#   بچه های زیر ک تگشون میکنن دو اخطاره هستن❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ و هفته دیگه اگه ...

میشه بگی من چرا دو اخطاره ام من که هر دوبار وزنم رو اعلام کردم هفته پیش لایکمم کردی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
لطف میکنی عزیزجانم افریییین کاهشت مبااااارک👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡

سلام عزیزم من دویست گرم کم کردم ینی ۶۹/۸۰۰.سایز هم فردا اعلام میکنم ...بووووس

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
@عروسترکم ‍ سلام صبح خوب پاییزتون بخیر  وزن شروع ۱۰۳.۴۰۰ وزن هفته پیش ۱۰۲.۲۰۰ وزن این هفته ۱ ...

@عروسترکم  

این هم برای امروزه ساعتش رو ببین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
به به چه شود😍😍😍😍😍حتما میشی

مینا جون هدفت چنده؟؟؟

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
باشه گلم بده..اگه فقط لایک کردم بدون هیچ ایرادی نداره گزارشت🙏❤👌

مرسی عشقم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
برا من از این ایستاده هاس که ازش بخار در میاد شلنگ داره  از همونا ایا😁

نه‌ مال من خوابیده هس😅 

خواستم بپرسم، موقع استفادش باید دستمون یه سره روی دکمه بخارش باشه یا نه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@شب_بیدارم  

@بارانبانوو  

@vianaasaliii  

@مامان_2_گل_پسر  

سلام مجدد سرگروه جون و دوستای خوبم به خصوص ننه جونام😍

کالری مصرفی ۱۳۵۰

کالری مجاز ۱۴۰۰

فعالیت

۳۵ دقیقه رقص

۵ دقیقه پروانه و کوهنوردی ترکیبی

۵ دقیقه مسگری و دوچرخه ایستاده ترکیبی

۳۰ تا دراز نشست

۴۰ تا شنا روی دیوار

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
@عروسترکم     این هم برای امروزه ساعتش رو ببین

گلم هر سری که تک میکنی ، بعد از ارسال یه چک کن.. که ابی حتما بشه..

الان اونجا ابی نشده...  و تو اعلانات سرگروهت نرفته😉به خاطر همین ندیده!