2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
گلم طبق قوانین پیش بریم🌸لیستت را ببند اکه میفرستادن باید تاحالا میفرستادن... اونم ناشتا.. چه کس ...

ممنونم عزیزم ❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
تو که رنگت آبی شد خواهر      

اره....کله آبی شدممممم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشمت عزیزم😘😍😍 سمیه جون یه سوال من ۵۲:۴۰۰بودم هفته بعدش شدم۵۳بخاطرپری ودشوری🙈الانم۵۲۶۰۰اه رواین ...

چشمت رو‌گلها🌸🌸🌸

اره گلم کمخونی باعث‌میشه که متابولیسم کم بشه و بدن خوب کار نکنه..

اگه دارویی داری، اونا را حتما استفاده کن... کاهشت هم درست میشه.. اگه‌ورزشاتم تکراری یا کمه میتونی تغیرات بدی 😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چشمت رو‌گلها🌸🌸🌸 اره گلم کمخونی باعث‌میشه که متابولیسم کم بشه و بدن خوب کار نکنه.. اگه د ...

واقعاممنونم ازت سمیه جون عشقی بخداحلالم کن من خیلی سوال ازت میپرسم😘😘😘خداعوضش روبهت بده🙏

یعنی هیشکی نبود بیاد با هم رقابت کنیم ‌‌گزارش بدیم🙃

من قدم مثل شماست ولی هفته پیش ۷۰ کیلو بودم فردام میرم رو ترازو ببینم چقد شدم 

چون من خونه ترازو ندارم میرم بهداشت وزن میکنم بالباس واینا 

ممنون اره خیلی خوب کم کردم ورزشم زیاده 😀💪 سمیه جون اگه به همین روال ادامه بدم میشه هفته ای 2 کیلو ...

گلم هفته های اول کاهش زیاده ، چون به بدن شوک وارد میشه

ولی کم کم نرمال و طبیعی میشه ...‌کاهش میشه بین نیم‌کیلو‌تا ۱ کیلو‌در‌هفته..

ورزشات را باید از کم شروع‌کنی، که بهت فشار نیاد ‌وبه مرور زمان زیادش کنی..

الان چه ورزشهای و جقدر انجام میدی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نفسم کامل اعلام کن  وزن شروع هفته پیش این هفته و وزن هدف  تو امضاتم باشه🧡🧡🧡  ...

چشم

وزن قبلی 80.600وزن فعلی79.900.کاهش 700گرم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️ 

🧡🧡🧡🧡🧡اعلام وزن شببیدارم🧡🧡🧡🧡🧡

وزن اولیه۸۷

وزن هفته پیش ۷۴.۹۰۰

وزن این هفته ۷۴.۱۰۰

@مرباجونی  

@فندق_فسقلی  

@دیانا  

@سمیه1396  

@آسنات 

@ تمام گروه نارنجی خوشگلم🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@شب_بیدارم  

مرسی نازنین عزیزمممم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
امروز  هفته گذشته

چقدر هیکل و سایزت خوبه  دختر..👌👌👌

.اصلا بهت نمیاد ۸۰🧐

بهت شصت ‌‌خورده ای میزنه😉

الهییییی عزیزجااانم مبارکت باشه خانم خانمااااا ایشالا جشن توبیتیت رو بگیریم جااانم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💃 ...

ممنونم....ایشالا ایشالا بزودی همه بشیم یه خانوم مانکن ...

چشم وزن قبلی 80.600وزن فعلی79.900.کاهش 700گرم

لطف میکنی عزیزجانم

افریییین کاهشت مبااااارک👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡

چشمت رو‌‌گلها خوشگلم🌸 خوبی عزیزم؟؟؟ چه خبرا؟؟

فدات عزیزم..بهترم خداروشکر❤❤تو چطوری عشقولی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام به همگی 

وزن هفته پیش 68/200

امروز 🎈

@سمیه1396

@sanaz718‍ 

وزن#   ‍ ‍ 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍