2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526915 بازدید | 68299 پست
فدات قربونت عزیزدلم واقعا کنارتون انگیزه میگیرم دوستای خوبم و مطما ب هفتاد میرسم تا اخر آذر🙇🏻‍ ...

تو.میتونی#     💪💪💪💪شک نکن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام 😍😍 من اومدم با یه کاهش خوب میگم خوب چون یک هفته مهمان داشتم ولی رعایتم میکردم وزن اول ۷۸.۲۰ ...

ُلاااااااااام افرین بهت عزیزم

خیلی خوب داری پیش میری  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر گروه ما چرا نمیاد پس😢

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
مرسيييي عشقم بالاخره راحت شدم از ٧٠ منفور😂😂😂😂

منفورِ لهنتیِ بی همه چیز ِ سیریش 😒😒😒😒😒😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
توضیحات  دو صفحه اول تاپیک را بخون...

خب عزیزم خوندم منم از فردا شروع میکنم یک شنبه ک وزن کردم وزنمو بگم باید

زیر گروه بنفش😍😍😍 وزن شروع 72 وزن هدف60 تاریخ شروع14/10/1400 من میتونم به وزن ایده عالم برسمممم😍😍💪💪💪💪💪
روزی چقدر می ورزشی دختر خوشگل ؟

بعدازهروعده غذایی ورزش می کنم 

یک ربع می رقصم صبحا بعدازصبحانه

ظهرا با آپ ورزشی ورزش می کنم

بعداظهرا طناب میزنم

شب هم بعد شام با همسرم حدودا40 دقیقه ورزش می کنم با ماهواره شبکه جم فیت😅💪

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام عزیزم وزن شروع(امروز)۶۶ وزن هدف. 58 قد165 سایزهامو هم گرفتم که تا دهم ماه دیگه ببینم چقدر س ...

سلام گلم خیلی هم عالی💙💙موفق باشی🌼💪راستی خوشگلم تازه امدی یا قبلاً عضوشدی؟

سلام منم میخام😢😢

قدم 170 وزنم تقریبا85

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
وایییییی مبارکککه مبارکک💃💃💃💃بیامن اول ماچت کنم دخترزرنگممم😘😘😘😘😘حرف نداریییی انشاءالله هفته ...

فداتم من عسل  الاهی قربون این انرژی مثبتت 😘😍

آسنات جونم چیکار کنم صورتم کمتر لاغر بشه تا الان خیلی لاغر شده دارم از قیافه میفتم 😢

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰