2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529428 بازدید | 68299 پست
چالش شکم همون دراز نشسته  من شکمم خوب شده ولی زیر شکم دارم وبکم شله برا اونم تاثیر داره به نظر ...

گلم چالش شکم، یه اپ ۳۰ روزه هست که شامل مجموعه از ورزش هایی هست مخصوص شکم..

من از این اپ استفاده میکنم... 

اره یواش یواش سایز زیر شکم کم‌میشه😉 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اتفاقا منم تو فکرش بودم مانکن بهتره یا کرفس؟

من از مانکن خوشم اومد بستگی داره به سلیقه خودت با هم دیگه بسته با شرایطت مقایسه کن اینجوری اونیکه خودت میخوای رو انتخاب کن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام ممنون انشالله باشه من مشکلی ندارم اگه بخوای یه گروه ۶تایی میشیم من دوستان و رقبای دیگه ای هم دا ...

اتفاقا جمعی بهتره

بیشتر انگیزه میده

ممنون از زحمتت

لطفا تگ کردن هم یادم بده که منم برا گزارشام بتونم صدات کنم

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
اووووووف بگوري واسه خودت ها🤪🤪 دمت جييييز🖐🏻

😆😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام سرگروه جون عشق و دو تا دوستای مامانی خوشگلم

@شب_بیدارم  

@مامان_2_گل_پسر  

@vianaasaliii‍ 

کالری مصرفی ۱۴۰۰

کالری مجاز ۱۴۰۰

فعالیت ها

۳۵ دقیقه رقص

۶۰ تا پروانه

۶۰ تا دوچرخه ایستاده

۶۰ تا دوچرخه نشسته

۱۲۰ تا مسگری

۲۵ تا چرخش روسی

۳۰ تا دراز نشست

۳۰ تا شنا روی دیوار 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
سلام رژیمی هااای نمونه ی خودم اینم از گزارش امروز فست بنده👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹💋💋💋💋💋 @سمیه1396 ...

سلام‌گلم🌸

چه کالری فستیِ سفتی بستی.. واو👌👌👌👌👌

عالی هستی دختر...👏👏👏👏 به امید یه کاهش تپل😉

عزیزم چه فست خوبی فردا نتیجه شو میبینی 💪💪💪 چطوری باید تگت کنم؟

خانمی اسم کسی که میخوای تگ کنی اولش باید @ بنویسی بعد دقیقا مثل اسم خودش می نویسی هایلات آبی که آورد انتخاب کن تگ میشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
گلم چالش با چوب نشسته  مث مسگریه دیگ اره؟! مثلا شکم و کمرت میچرخه اخه تو باشگا ما  یک ور ...

گلم داخل امضام توضیح دادم😉

گزارش#

امروز روزه گرفتم و فقط افطار خوردم 

سوپ جو 2لیوان 

ماهی 20 گرم 

چای سبز یه لیوان 

سه تا خرما

20گرم توت خشک 

سیب یک عدد 

کالری مجاز 500تا   مصرفی400تا  

ورزش 1ساعت پیاده روی 

آب آنقدر تا الان خوردم شکم صدا میده 😂😂😂

@آسنات99

@خانومه_مانكن

@اتنا72  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام سرگروه جون عشق و دو تا دوستای مامانی خوشگلم @شب_بیدارم     @مامان_2_گل_پسر &nb ...

سلام دخترکم😍😍😍

عالی عالی💪💪💪💪💪

فردا را بگو و یه کاهش عالی🥰🥰🥰🥰

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
منظورم اینجوری با چوب میرفتیم ولی مث این زیادم خم نمیشدیم کدومش بهتره برا پهلو

نه اونی که من میگم به چپ و راست میچرخیم.. دقیقا برعکس مسگری که از پایین میچرخیم..

داخل امضام هست😉

نه اونی که من میگم به چپ و راست میچرخیم.. دقیقا برعکس مسگری که از پایین میچرخیم.. داخل امضام هست ...

حل شد فهمیدم

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁