2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525840 بازدید | 68299 پست
من ۸۹ ام 😐ینی سایزات از من کمتره؟!؟

نه حالا که با دقت نیگا کردم تراکم چربی تو دو تامون جاهاشون متفاوته

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سرگروه های عزیز یک سوال

شما که رژیم گرفتید بعدش اضافه نکردین؟یعنی رژیم تثبیت که بگیرید دیگه اصلا اضافه نمیکنید؟شیرینی نمی خورید؟

در کل چیکار میکنید دیگه چاق نمی شید و هوس چیز هایی که توی رژیم کاهش نمی تونستی بخورید رو نکنیدگ

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرگروه های عزیز یک سوال شما که رژیم گرفتید بعدش اضافه نکردین؟یعنی رژیم تثبیت که بگیرید دیگه اصلا ...

گ رو بجاش علامت سوال بزارید 😅😅😅

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
سلام عزیزم متاسفانه ظرفیت گروهها پر شده....شما امضای استارتر و دو صفحه اول تاپیک رو با دقت مطالعه ک ...

تو هیچ گروهی جا نیست؟

وزن قبلی۶۳وزن الان۵۳وزن هدف ۴۹.       انشاالله من به هدفم میرسم  
سرگروه های عزیز یک سوال شما که رژیم گرفتید بعدش اضافه نکردین؟یعنی رژیم تثبیت که بگیرید دیگه اصلا ...

من از اواسط اردیبهشت رفتم  تثبیت،میدونی کلا بعد یه مدت سبک زندگیت عوض میشه ،نگاهت به غذاها با دوران قبل رژیم دیگه یکی نیست،شیرینی خوردم،بستنی،همه چی،اما باید محدوده مجاز رد نکنی،یا یهو ورزش ول نکنی،یا تو تثبیت یه روز خرابکاری کردی،فرداش جبران کنی،همه چی دست خودته،ولی اگر زیاده روی کنی تو خوردن وزنت میره بالا،البته وزن نوسان داره تا نهایت  دو کیلو افزایش طبیعیه،

گزارش#   صبحانه:سنگك+خرماتخم مرغ+پنير+گردو+چاي ناهار:پلو ابكش+فسنجون+سالاد فصل+چس مثقال سس ...

چی مثقال 😂😂😂😂نوش جونت گلم

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
مرسی عزیز دلم چشممم ببخشید سایز ندادم وگرنه من شاگرد بدی نیستم😢😢

مراقب خودتون باش عزیزم🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گزارش#   @شب_بیدارم   سلام سرگروه جون @vianaasaliii     @مامان_2_گل_پس ...

سلام عزیزدلم 

ورزشکار کی بودی 🧡🧡🧡 ایشالا که سالم خوری هم بوده 💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم   سرگروه عزیزم کالری مجازم 1500. مصرفی 900. راستش دیشب وعده شامم کالریم رفت بال ...

افرین عزیزم🧡🧡🧡🧡🧡 کالری روزت رو‌همون روز پر کن عشقم یکبار در ماه اشکال نداره ولی مکرر باشه وزن کم نمیکنی🧡🧡🧡

سلام عزیزدلم  ورزشکار کی بودی 🧡🧡🧡 ایشالا که سالم خوری هم بوده 💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡

سرگروه عزیزممم من از فردا بهت گزارش میدم

راستی امروز هر دو وعده بیرون بودیم فک کنم نزدیک سه هزار شد چون هر دو وعده رو هم پیتزا خوردیم فردا میخام فقط خیار بخورم باسیصد کالری ببندم

سلاااام سرگروه جونی @شب_بیدارم   🧡🧡 گزارش# ‍ امروزم کالری مجاز ۱۲۴۰ کالری دریافتی ۱۰ ...

عالییه عزیزم رژیمی نمونه#  🧡🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻

@شب_بیدارم   سلام گلم وای امروز رڗیممو شکستم البته تا شب داشتما ولی از صبحه حالم بده و بدن در ...

نه عزیزم فردا فستتو رعایت کن 

مراقب خودتم باش🧡🧡🧡🧡🧡

سلام @شب_بیدارم     @minaa1379916   بیا دخترکم اینم‌گزارش پرشور و هیجانم😂😂 ...

عالی عزیزم 👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻

وای۶ماه از خواهرم کوچیکتری😍😍😍😍😍وزن اولیه ت خوبه،خواهرم وزنش۷۲کیلوعه با قد۱۶۰😊