2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529428 بازدید | 68299 پست
@عروسترکم     @فندق_فسقلی     سلام مینا جان . خیلی وقته تو تاپیک ندیدمت. ...

سلام عزیزم

مینا دیروز سایت بود خودم بش پیام دادم

گلم طبق قوانین جدید دو صفحه اول الهه جان گفتن هر یکشنبه وزنتون رو ب سرگروهها اعلام کنین...یه وقت سرگروه نباشه مشکلی پیش نیاد...

الانم بچه هایی ک گزارش میدن و سرگروهها چک میکنن کاملا اختیاریه..

چرا نباشی عزیزم...همینجا باش و با بچه های دیگه رقابتی کار کن و هر سوالی یا چیزی هم بود سرگروه رو تگ کن کنارشم من رو تگ کن هر زمان ک بیام سایت و پستت رو ببینم پاسخ میدم گلم❤

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام صبح بخیر خوبین؟  من صبحمو با پیام مادرم شروع کردم جاتون خالی تا چشم باز کردم دیدم ماما ...

بلا دور باشه از این مامان نمونه آییییییییییی باریکلا 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم   کالری مجاز (۱۲۹۰) مصرفی (۱۲۲۶٫۵) ۱۰ لیوان اب و۱۰۴۸۹ قدم پیاده روی

افرین خانم ورزشکار💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡

گلم کالریتو پر کن حتمااااا وزنت استپ‌میشه🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم   سلام خوبی؟  من سایزمو گرفتم که برای ماه بعد داشته باشم دقیقاااااااا چیزی ...

عجله نکن هی کمترو کمترم میشه🧡🧡🧡 افرین دیاده روی میکنی تو روند کاهش خیلی اثر داره💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡

افرین خانم ورزشکار💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡 گلم کالریتو پر کن حتمااااا وزنت استپ‌میشه🧡🧡🧡

چشم نازنین بانو  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
@شب_بیدارم     گزارش#   چون دیروز نتونستم درست رژیم بگیرم امروز خودمو تنبیه کرد ...

😂😂😂 آتیشپاره 

نوش جونت خوشگم🧡🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻

سلام عشقولیا خوبید بجهها یه سوال .زیر چشمام بشدددددددت سیاه و گود شده😭😭😭😭😭😭دارم کلافه میشم.مر ...

بزار راهنماهامون بیان مشاوره بدن 🧡🧡🧡

چشم نازنین بانو    

عشق‌منی🥰🥰

گزارش#  

صبحانه:سنگك پنير گردو چاي

ناهار:لواش+فسنجون

عصرونه:ميوه+اجيل

شام:جوجه+سالاد فصل

بعده شام:ميوه

ورزش:يك ساعت تي ار ايكس

@مرباجونی شب ممكنه نتونن گزارش بدم يا دير بيام الان محض احتياط گزارشمو ميدم

@madartanha  

💔🌈

تقریبا ۱ساعت و نیم پیاده روی اروم کردم(رفتم مغازه هارو نگا کردم)۲ساعت شد نیم ساعت توی راه بودم(ماشین ...

خوبه گلم نوش جونت

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
گزارش#   صبحانه:سنگك پنير گردو چاي ناهار:لواش+فسنجون عصرونه:ميوه+اجيل شام:جوجه+سالاد فصل ...

فست بودی؟؟ اخه کالری تو نزدي نوش جونت گلم😘😘

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام مجدد اره دیدم ن گزارشی، ی پیامی موفق باشی ممنونم

مرسی عزیزم

من امرور فستم رو با هفتصد میبندم که تاالان 400تا رفتم 

آب فراووون 

قرص یونی زینک

ورزش هم که شب پیاده روی تند و دو

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍