گلممیوهها با هم فرق میکنه،، این مدلی هاش اره، سایز متوسطش میشه ۱ واحد.. ولی بعضیاش لیوان ...
مث انگور آلبالو و گیلاس😚😚
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
۹۹۹ سه تااا نُه داره بقالی سر کوچمون جنسای نو داره همسایمون غذاش بو داره انگلیسی تو حرفاش &nbs ...
خخخخخخ دمت گرم😉😉😉😉
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
من تو پری خیلی حالم بد میشه تمام بدنم میلرزه سرگیجه دارم گاهی اوقات از شدت درد نمیتونم نفس ...
البته حق دارین چون من و اطرافیانم راحتیم فک میکنم همه همین جووورن....چبدونم والا😐😐😅😅😅😅
عیب نداره گلم ازامروزمحکمترازگذشته شروع کن تومیتونی 💪💪💪💙هروقت کم آوردی خدانکرده به انگیزه های خودت ودیگران برای رسیدن به اندام ایده آل فکرکن موفق باشی🌼🌼