2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529428 بازدید | 68299 پست
گلم‌میوه‌ها با هم فرق میکنه،، این مدلی هاش اره، سایز متوسطش میشه ۱ واحد..  ولی بعضیاش لیوان ...

مث انگور آلبالو و گیلاس😚😚

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۹۹۹ سه تااا نُه داره بقالی سر کوچمون جنسای نو داره همسایمون غذاش بو داره انگلیسی تو حرفاش &nbs ...

خخخخخخ دمت گرم😉😉😉😉

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
من تو پری خیلی حالم بد می‌شه تمام بدنم می‌لرزه سرگیجه  دارم گاهی اوقات از شدت درد نمی‌تونم نفس ...

البته حق دارین چون من و اطرافیانم راحتیم فک میکنم همه همین جووورن....چبدونم والا😐😐😅😅😅😅

ياري كررررد رفتتتم💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

به به به عالی خانومه ورزشکااار💪💪💪💪💪👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

@شب_بیدارم  

گزارش#  

چون دیروز نتونستم درست رژیم بگیرم امروز خودمو تنبیه کردم هرسری فستمو با ۷۰۰میبستم اما امروز با ۵۰۰میبندم

صبحانه یک عدد تخم مرغ ابپز

میان وعده یک عدد موز+سیب

شام یه لیوان شیر با ۴عدد خرما

😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊

عزیزم ی سوال: کالری خیار و گوجه و کاهو رو هم باید وارد کنیم درسته؟

حساب کنی بهتره😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
شیر چایی ات را عشق است😁👌

سمیه چکارکنم پری لعنتی بیاد پدر دمنوش دارچین و درآوردم

ماساژم دادم

نکنه وزنمو بخاطر همین موضوع زیاد نشون بده خیلی کلافه ام 

دردای زیرشکمی خفیف دارم اما دریغ از پری

ی لیوان هم دمنوش زعفران خوردم 

چرای نمیای لعنتی دلتنگتم🥴🥴😫😫

مث انگور آلبالو و گیلاس😚😚

دقیقا 👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه ماست و کشمشو چجور میخوری

کشمشا را میرزم‌تو‌ ماستااا😂😂😂😂😂😂

گلم‌کشمش‌سبز یا پلویی‌، هر‌چی‌دم‌دست بود. ۱ قاشق میریزم‌داخل ۵ الی ۶ قاشق ماست.. هم‌میزنم.. بعضیا وقتا داخلشم بادوم خورد میکنم.. خوشمزه تر‌میشه..

بعضی وقتا هم‌ جو‌پرک یه ذره میزنم..

بعدش میل‌میشود..

خداکنه تو وزن دلخواهمون استپ بشیم😛

خخخخ

استپ لهنتی دقیقا میدونه اونجایی که نباید بشه، میشه😂😂😂

چه خوب كه گذاشتين  من چند روز رو خراب كرده بودم

عیب نداره گلم ازامروزمحکمترازگذشته شروع کن تومیتونی 💪💪💪💙هروقت کم آوردی خدانکرده به انگیزه های خودت ودیگران برای رسیدن به اندام ایده آل فکرکن موفق باشی🌼🌼