2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525880 بازدید | 68299 پست
الهی بگردم خداروشکر که پسرت مردی شده واسه خودش انشالله همیشه سالم و سلامت باشه

نازگلتم ی روز خانومی میشه واسه خودش اونوقت شب عروسیش همه میخونن مادر عروس عرق کن هزاری ورق ورق کن....😘😘😘😘😘

دیگه نبینم غصه بیخودی بخوری هاااااا

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت ک بودم نبودی الان خونه بابام و با گوشی بابام وارد شدم

باشه بودم و بودی و اوکی بودی بذااار😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
آفررررین خیلی عالی🤩🤩🤩🥳

فدای یوووووو😘😘😘

هر وقت اومدم همتون از دم باید بذارید😭😭😭😭

هر وقت تو گذاشتی میگم بقیه هم بذارن وگرن دیگه حق نداره کسی تو این تاپیک عکس بده🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

سلاااممممم

گزارش#  

فست#  

۴۳۲ کالری خوردم + ۱۰۰ تا طناب.ورزش کم کردم😬🤪

@مرباجونی  

@sofiya73  

@بانوباران  

رقیبا خیلی کم کارین گفته باشم🤨🤨 گزارش بدین دیگهههههه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...