الهی بگردم خداروشکر که پسرت مردی شده واسه خودش انشالله همیشه سالم و سلامت باشه
نازگلتم ی روز خانومی میشه واسه خودش اونوقت شب عروسیش همه میخونن مادر عروس عرق کن هزاری ورق ورق کن....😘😘😘😘😘
دیگه نبینم غصه بیخودی بخوری هاااااا
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونوقت ک بودم نبودی الان خونه بابام و با گوشی بابام وارد شدم
باشه بودم و بودی و اوکی بودی بذااار😘😘😘
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
هر وقت تو گذاشتی میگم بقیه هم بذارن وگرن دیگه حق نداره کسی تو این تاپیک عکس بده🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚
رقیبا خیلی کم کارین گفته باشم🤨🤨 گزارش بدین دیگهههههه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...