2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام خوبید خانما؟ من چون از شنبه شروع کردم ب رژیم گرفتن دیگ امروز فست نگرفتم انشالله از هفته اینده. 

امروز صبح ی تخمرغ آبپز خوردم

دیگ هیچی نخوردم رفتیم برا خاهر شوهرم چینی خرید کنیم نزدیک چهار ساعت پیاده روی کردم.ناهارم هفده تا قاشق برنج و دو سیخ کباب.دیگ چیزی نخوردم

115 دیگ از کالریم مونده بخورم دوتا قاشق عسل میخورم.

گزارش#  

@شب_بیدارم سلام سرگروه جونم 🧡🧡🧡🧡گزارش امروز

کالری مجاز : ۵۰۰

کالری دریافتی : ۶۵۰ ☹️ 

۷ لیوان آب خوردم

مولتی خوردم

نیم ساعت ورزش کردم 😊

دوستای گل خبری ازتون نیستاااا! خوبید خانم گلها؟ در چه حالید؟ گزارش امروزم 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

@دیاناجوون  

@یاسمین۱۳۷۷ 

Null
افرين  من كوكو ها رو نميخورم چون تو روغن سرخ ميشن به منم بگو طرز تهيه كوكو سبزي مايكروفري رو ...

مایه کوکو رو توی یه طرف پیرکس ریختم روش کاغذ روغنی گذاشتم و ده دقیقه توی مایکروفر پخت 

@آسنات99     @madartanha     @ویردا     @مامان_حسناوحلما &nb ...

عالی بود رقیب جان.خوشبحالت..من امروز نتونستم فست بگیرم چون مهمون دارم تو راهن الان.اع.امروز .تاریخ پری هامونم یکیه 😂😂😂

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
سلام شیرین خوبی کجایی دختر😘بچه هاخیلی تگت کردن یهورفتی 😔

سلام گلم

ممنونم شما خوبی

راستش ترکوندنم. خیلی دیر برگشت زدن دیدم سرگروه هم تعیین شده به گروه من. منم خیلی دیر دیدم که برگردوندن. دیگه هیچی به هیچی شد

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سلام سرگروه جون @شب_بیدارم  

سلام ننه جون اعظم @vianaasaliii  

سلام مامی @مامان_2_گل_پسر  

کالری مصرفی ۱۴۰۰

کالری مجاز ۱۴۰۰

فعالیت 

۳۰ دقیقه رقص

در اثر جو گرفتن موقع رقص پام پیچ خورد، بقیه ورزش ها ناکام موندن😓☹🧡🧡🧡🧡🧡🧡

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
 سلام گلم.. خوش اومدی🌸 🔴🔴🔴امضای استاتر را بخون.. بعدش شروع کن.. حتما سعی کن رقیب وزنی پ ...

خیلی ممنون خانومی

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
الهی عزیزم خسته نباشی  پس سعی کن رعایت کنی که احیانا اگر کاهش نداشتی رو وزنت وایسی

چشم عزیزم مراقبم 😍😍😍

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

راستی سمیه جون ی معجون هس شنیدم چربی اب میکنه خیار و جعفری و زنجبیل و ابلیمو میک میشه هرشب ی لیوان& ...

نه این خیلی نمیشه کالریش😉 حسابش نکن..

ولی‌اگه‌خیارش زیاده،ًفقط خیارش‌ را‌ حساب کن 😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸