2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525840 بازدید | 68299 پست
سلام خوبین میگم من ۹۵ کیلوام طبق محاسباتم کالری دریافتیم هزار و هشتصدتاست بنظرتون زیاد نیست 🤔کم میک ...

سلام‌گلم🌸

مرسی خوبم..

اره عزیزم  کم میکنی،، به شرطی که با سالمخوری پرش کنی و ورزش هم داشته باشی💪😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
تولدت مبارک عزیزم. پس مثل من شهریوری هستیییی😘😘

منم شهریوریم.😍😍😍😀😀😀

یه دوست شهریوری هم‌گروهی نمیخواین؟😃😃😃

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مرباجونی    صبح ساعت شش نیم تا هفت ونیم پیاده روی رفتم تقریبا تند امروز هم ۱۲۴۰ تا مصرف ...

آفرین رژیمی نمونه# 👏👏👏👏 هر چند تا امروز از کالریت بالا زده فردا از مجازت کم کن قشنگم...😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام‌گلم🌸 مرسی خوبم.. اره عزیزم  کم میکنی،، به شرطی که با سالمخوری پرش کنی و و ...

سمیه الان تاپیک وزن بازه لیست ام و بذارم؟؟

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
چ خوووب ک شهریوری هستی تازه مامان دوتاپسر هم هستی مث خودم چ تفاهمی😗😗😗😆😆😆

چقدر تفاهم😍😍😍😍🥰🥰🥰.قصد ازدواج نداری😂😂😂😂

شرمنده اسمتون چیه؟

من مریم

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
😆عمت چهل سالشه. اصلا افسردگی گرفتم همینجور سنم داره میره بالا😟

عمه ندارم فرزندم🤣

سن همه داره میره بالا نگران نباش 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐