2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529915 بازدید | 68299 پست
مرسی عزیزم... هفته دیگه صبح اعلام می‌کنم... امروز چون خونه نبودن نشد.... تازه نازنین جان من صبحانه و ...

به ضررت شد که دخی 🤨 اشکال نداره هفته ی دیگه کاهشت توپ میشه🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به ضررت شد که دخی 🤨 اشکال نداره هفته ی دیگه کاهشت توپ میشه🧡🧡🧡

آره ایشالا

چون خودم احتمال میدادم حداقل یک کیلو کاهش داشته باشم🤕🤕🤕

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
اخطار بخوری یعنی  بدو ببینم دختر بگو وارد لیست کنم هنوز رد نکردم😁

میگما نازنین جان من کالریم نمیرف رو مصرفیم ی کیک و شیر عسل خوردم چهارصدتا رف بالا حالا ۳٠٠کالری دیگه دارم

کار اشتباهی کردم؟ اخه اگه نمیخوردم پر نمیشد تا اخر شبم باز خالی میموند

از این ب بعد اینکارو کنم یا خالی بمونه بهتره

سلام عزیزم خوبی من تازه اومدم خونه چه خبر این هفته بادبادک قرمز بودی؟ من دیروز و پریروز خونه مام ...

اره عشقم بادکنکی ام تا هفته بعدددد

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
ممنون خوشگلم😘باشه چشممم😘فقط تاکی وقت داریم بزاریم چون برای من زیادن آخربزارم قاطی نشه

... امشب  یا اول صبح بزارید🌸

گلم من توی یه پست تکت کردم، که جه جوری لیست هاتون را بزارید تا قاطی نشه و سرگروه بعدی صبر کنه که لیستتون تموم بشه،، بعدش بزاره😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
افریییین خانم ۳کیلو‌کاهش👌🏻👌🏻👌🏻 تبریک عزیزم خسته نباشی🧡🧡🧡🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

قربونت خودم باورم نمیشه.😂 این هفته طبق روتین رژیممو انجام دادم ولی اصلا استرس نداشتم برای وزن انگار استرس و نگرانی جلوی کاهش وزنمو میگیره

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
میگما نازنین جان من کالریم نمیرف رو مصرفیم ی کیک و شیر عسل خوردم چهارصدتا رف بالا حالا ۳٠٠کالری دیگه ...

شیر عسلت رو دوست‌داشتم ولی کیکت رو نه نوش جونت عزیزم🧡🧡🧡

۳۰۰تا میشه ۱۵۰یه‌کاسه ماست ۱۵۰ یه لیوان دوغ 

یه لیوان خوراک مرغ  یه لیوان خوراک سبزیجات اووووه کلی غذای باحال و سالم 

خووووشگل من🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گزارش#   @شب_بیدارم    سلام سرگروه جونم گزارش امروزم کالری مجاز ۱۲۴۰ کالری دریا ...

نوش جوونت عزیزدلم 

خوبه برنامت راضیم ازش  خانم جانم🧡🧡🧡🧡

بچه های نارنجی لیست رو بستم دیگه وزن ندید بهم 

فقط این هفته که اولین اعلامتون بود تا الان صبر کردم اسامی کسایی که اخطار گرفتن‌رو‌توی امضام میزارم

از همتون خیلییییی راضیم ایشالا کاهش های بیشتر و‌حال بهتر 

ما تازه اول راهیم 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡

خب الان رژیمیماااا قبلا ک پر میشد حسابی😅

خب اخه اگه پر نکنین دو‌سه هفته دیگه وزنشون استپ میشه

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم