مرسی عزیزم... هفته دیگه صبح اعلام میکنم... امروز چون خونه نبودن نشد.... تازه نازنین جان من صبحانه و ...
به ضررت شد که دخی 🤨 اشکال نداره هفته ی دیگه کاهشت توپ میشه🧡🧡🧡
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میگما نازنین جان من کالریم نمیرف رو مصرفیم ی کیک و شیر عسل خوردم چهارصدتا رف بالا حالا ۳٠٠کالری دیگه ...
شیر عسلت رو دوستداشتم ولی کیکت رو نه نوش جونت عزیزم🧡🧡🧡
۳۰۰تا میشه ۱۵۰یهکاسه ماست ۱۵۰ یه لیوان دوغ
یه لیوان خوراک مرغ یه لیوان خوراک سبزیجات اووووه کلی غذای باحال و سالم
خووووشگل من🧡🧡🧡🧡
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
فقط این هفته که اولین اعلامتون بود تا الان صبر کردم اسامی کسایی که اخطار گرفتنروتوی امضام میزارم
از همتون خیلییییی راضیم ایشالا کاهش های بیشتر وحال بهتر
ما تازه اول راهیم 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡