سلام به سرگروه مهربونم @شب_بیدارم وزن هفته قبل 61 وزن الان 59.5 وزن هدف 49 میزان کاهش ...
تو وزنت عالیه این کاهش حسابی راضیم خانم
خسته نباشی عزیزم💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡👌🏻👌🏻
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
دوست عزيزم چرا من تو يه محدوده از وزن ك قرار گرفتم به سختي ميام پايين يعني حدود ١ ماه درگير وزنم ب ...
بعضی وقتا بدن رو یه وزنی مقاومت میکنه مثلا من الان بدنم رو ۵۸ مقاومت میکنه.... شما رعایتها رو داشته باشو ورزش هم انجام بده با مرور زمان این مقاومتش از بین میره و میاید پایین
وااای ببین چه کرده عالیه عزیزم افرین به کاهشت راضیم حسابی 🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡
فدات عزیزم💋💋💋💋💋
ممنونم از همراهیت😍😍😍😍😍
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
چقدددر عالی ک انقدر از خودت راضی هستی😍😍 وزن شروعت چند بود گلم؟؟؟ هفت کیلو کاهششش؟؟؟؟؟
ممنوووونم عزیزم
80ولی این وزن رو تقریبا س هفته پیش داشتم،هربار رو ترازو رفتم 80بودم تقریبا3ساله
خیلی خودمم مطمئن نیستم کل این 7کیلو مربوط ب 1هفته اخر باشه،قبل از عضویتم اینجا دوهفته با برنامه کرفس پیش رفتم کالری روزانم 800میزد،خیلی سختم بود پاییندم نبودم البته،ولی برنامه اینجارو موبه مو انجام دادم اصلا از کالری مجازم بیشتر نخوردم.
ازتون ممنونم
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
بله من یکساله با تاپیک هستم سری قبل فقط وزن میدادم
وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳ وزن شروع ۶۷.۵۵۰ هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم