2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529915 بازدید | 68299 پست

@شب_بیدارم سرگروه جونم

@minaa1379916 رقیب جونی

کالری مجاز 1600 

کالری مصرفی1500

ورزشها

یکساعت پیاده روی ودویدن ترکیبی

200چرخش روسی

200حرکت پهلو 

50چرخش روسی 

30 درازنشست

ببخشید امروز روز دوم پری بود نتونستم فست بگیرم 😢

سرگروه جونی میشه من امشب به اندازه 200کالری بستنی بخورم 😬اخه یکماهه نخوردم. دلم خواسته 🥺🤤فردا جبرانش میکنم

@بارانبانوو     @محدثتونم     بیاین ببینم چکار کردین گزارش بدین

والا امروز که من فست گرفتم، مادرم هوس کرد بره فروشگاه تا بتونه چیزایه خوشمزه بخره.. 🙂 😂 💔 

نون لواش 3تا کف دست. پنیر 20 گرم. کره 10 گرم. 

میان وعده یه کرانچی کوچیک(واقعا کم. فقط برا رفع هوسم خوردم. یه چن ماهیی میشد نخورده بودم😂❤️) 

ناهار دو قاشق خوراک مرغ. با دو تا کف دست نون لواش. 

میان وعده:یه خوشه کوچیک انگور. 

شام نودالیت(نودله امادع) 

ورزش هم 30 دقیقه پیاده روی تقریبا تند. یکم هم بالا پایین پریدن

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پفیلاخونگی کم نمک باشه ایرادنداره پرازفیبره😋شکلات شیرین هر۱۰گرمش ۵۱کالری داره گلم سعی کن ۷۰درصدبه ب ...

اره گلم یه مدت تلخ میخوردم 

امشب تلخ نداشتم هوس کاکائو کردم.

کاکائو شیرین خوردم با چای😋

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
@شب_بیدارم   سرگروه جونم @minaa1379916   رقیب جونی کالری مجاز 1600  کالری مصر ...

ایول رفیق جونی، عالی بودی امروز🤗🧡🧡🧡🧡🧡😍

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

گزارش#

صبحانه= یک عدد هویج ویک عدد نارنگی تخم مرغ آب پز یک دونه کامل یک سفیده تنها 

ناهار =سوپ جو 3لیوان سبزی خوردن یک بشقاب نان گندم 25 گرم 

شام =سوپ جو 1لیوان نصف بشقاب سبزی نان گندم 25 گرم 

وااای بعد از ظهری رفتم خونه جاریم کیک پخته بود پیله کرده بود بخور بخور منم نمی‌خوردم هی میگفت خوب نشده نمیخوری منم واسه ناراحت نشه خوردم گند زدم به فست

میان وعده =بادام هندی یه دونه.. بادام 5 تا.. نصف گردو.. 

پفیلا با روغن نمک خیلی کم 35 گرم کیک خونگی 40 گرم 

اخرشم با 1000 تا بستم 😢

ورزش = یک ساعت پیاده روی و1ساعت کار خونه 

@آسنات99        

@خانومه_مانكن    

@اتنا72  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
والا امروز که من فست گرفتم، مادرم هوس کرد بره فروشگاه تا بتونه چیزایه خوشمزه بخره.. 🙂 😂 💔  ...

اینم شانس  تویه 😂😂😂😂خوب حالا با چندتا بستی کالریتو عزیزم ؟

شما همتون بیشتر از من ورزش کردین

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

@سمیه1396

@دیانا24

عزیزان. بنده ترازو ندارم. چکار کنم؟ 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
اینم شانس  تویه 😂😂😂😂خوب حالا با چندتا بستی کالریتو عزیزم ؟ شما همتون بیشتر از من ورزش کردی ...

😂 😂 710 شد😅😅

خب من رفتم با مادرم بیرون. برا همون یکم پیاده روی کردم

عب نداره خیلی خوب رفتی ب امید هدفامون👌🏻😍

💪💪💪💪ما میتونیم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
😂 😂 710 شد😅😅 خب من رفتم با مادرم بیرون. برا همون یکم پیاده روی کردم

من باشم هروز مادرمم برمیدارم بریم پیاده روی خیلی خوبه 

ولی من بابچه ی کوچک تادم درم نمیتونم برم