2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526848 بازدید | 68299 پست
فکر کنم  مال  عدس و  لوبیاش باشه

من فک می کردم آش از اون دسته غذا هایی که هر چه قدر بخوری چاق نمیشی😅

با ده قاشق کی سیر میشه لعنتی😓 مرسی عزیزم بابت جواب🧡

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک می کردم آش از اون دسته غذا هایی که هر چه قدر بخوری چاق نمیشی😅 با ده قاشق کی سیر میشه لعنتی😓 ...

منم همین فکرو میکردم  ولی وقتی فهمیدم  هر ملاقه آش رشته  250 تا کالری داره دیگه کلا  قید آش خوردنو  زدم تازه  سیر هم نمیشه آدم 😭😂😂😂😂 

منم همین فکرو میکردم  ولی وقتی فهمیدم  هر ملاقه آش رشته  250 تا کالری داره دیگه کلا&n ...

😅😅😅🧡🧡

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
منم همین فکرو میکردم  ولی وقتی فهمیدم  هر ملاقه آش رشته  250 تا کالری داره دیگه کلا&n ...

خیلییی کالریش بالاست میخوره تو ذوق ادم

وقتی کالری شماری میکنی تازه میفهمی چه چیزایی پرکالری بودنو توفک میکردی کالری ندارن😐وبلعکس

@آسنات99     @taniya1400     @سمیه1396     سلام گوگولیهای خ ...

سلام‌گلم

چه گزارش خوشگل و‌جوجوییی

همه چی عالی ‌‌کامل 👌👌👌 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خوشگلم😘ورزش هوازی بیشترین تآثیرروبرای کم کردن باس.ن دورران وسینه داره شماورزش قدرتیت بیشترباشه ...

مرسی عزیزدلم❤️❤️🙏🙏

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
سلام خوشگلم😘ورزش هوازی بیشترین تآثیرروبرای کم کردن باس.ن دورران وسینه داره شماورزش قدرتیت بیشترباشه ...

آسنات جان لطفا یه راهکار خوب واسه منی که چاقی شکمی دارم بدین

شکمم بخاطر دو تا سزارین داغووون شده

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

اتفاقا منم ناهار اش خوردم

۶۰۰ کالری شدش ولی دریغ از سیر شدن،

میان وعده   هامو از حالا شروع کردم به خوردن😊