2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست
سلام عزیز دلم خوبی خداقوت من نمیتونم تک کنم متاسفانه  گزارش من آب فراوان بالای ۱۲ لیوان😊 ...

خیلی خویه

ولی من برنامه مشخصی ندارم

نمیتونم بیام... ینی نمیتونم قول بدم

وای من صبح یادم بود آبلیمو و دارچین بخورم. ولی یادم رفت🤦🏻‍♀️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
کالری کل رو ننوشته اشکال نداره فردا کمتر از امروز بخور چ خوب ک هر روز ورزش میکنی

ورزش ک‌ نمیکنم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دخترم نمیزاره همینم به زورکالری کل 1200

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دیگه میگم مگه میشه تو سروز انقدر کم کنی😁

اخر متن ات یه جمله نوشته بودی .. اخرشم علامت سوال😂

فکر‌کردم‌میخ‌وای رمز این‌کاهشت زیادت را بگی😂😂😂

جمله ات این بود👇👇👇👇ایهام داشت😂نگو‌که سوالت از من بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(میگم چرا اینقدر کم کردم؟)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ورزش ک‌ نمیکنم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دخترم نمیزاره همینم به زورکالری کل 1200

کالریت ک بد نیس

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

گزارش#  

خگخ

من از صبح یه لیوان ولرم ابلیمو و عسل خوردم عسل خیلی کم

سه تا خرما

هویج 

تو بطری ابمم زنجبیل ریختم میخورم حساب کردم این بطری شیر چوپانا میشه ۶ لیوان اب ازهمون میخورم

نارنگی

انگور یکم

اجیل : بادوم هندی.پسته.فندق

چایی نخوردم سرم یکم درد میکنه 🤧

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
 اخر متن ات یه جمله نوشته بودی .. اخرشم علامت سوال😂 فکر‌کردم‌میخ‌وای رمز این‌کاهشت زیادت ...

سلام سمیه جون

میشه پشت سر هم برنامه های هفته رو بگید 

میدونم باید 2 ص اول رو بخونم ولی تو ذهنم قاطی میشه

یکجا داشته باشم بهتره

یکشنبه ها وزن کشی

چ روزهایی فست و خگخ داریم و روز سایز بندی مون چ موقعه؟ 

اگه میخواید مسخره کنید یا ارجاعم بدید به دو ص اول پاسخم رو ندید

ممنون

خیلی خویه ولی من برنامه مشخصی ندارم نمیتونم بیام... ینی نمیتونم قول بدم وای من صبح یادم بود آبلیم ...

اشکال نداره بالاخره کاری پیش میاد که طبق ساعت خاصی نمیتونی بیای

از فردا ی سری چیزای روتین برای خودت تنظیم کن

مثلا ناشتا آب و دارچین و عسل یا با ابلیمو،آب ولرم خوردن ۸ لیوان، دمنوش خوردن،ورزش روزانه حداقل نیم ساعت، شبا تا ساعت ۸ یا ۹ شام رو خوردن اینجور چیزا🤗🤗 

[QUOTE=156782781]سلام اینجوری نمیشه عزیزم سعی کن خودتو کنترل کنی و چیزای سالم بخوری که نتیجه بگیری اینطور نباش که ...[/QUOتو‌خونه نمی‌خورم اصلا اینجا اختیار از دست میدم😆از فردا بیشتر ان شاالله بیشتر رعایت میکنم

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم
اشكال نداره نشكني خگخ رو

ن بابا 😂

ولی خیلی یخت گذشت بهم 😂

همش میگم دگ خگخ نمیگیرم😁

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

منم میخواستم کیک بخورم امروز. از صبح کم خوردم و میوه خوردم. اونوقت برا شب کالری زیاد داشتم

او او

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
من میگم چرااا یهوو همه جا تاریک شد.. فکر کردم برقا رف😂 

خخخخخخخخخخخخخخخخخ

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
سلام سمیه جون میشه پشت سر هم برنامه های هفته رو بگید  میدونم باید 2 ص اول رو بخونم ولی تو ذهن ...

سلام

من جواب میدم بهت🤗

شنبه و سه شنبه ها فست

پنج شنبه ها خگخ 

یکشنبه ها وزن کشی

سایز گیری ۱۰ هم هر ماه